Розуміння споживачів

Сustumer understanding Пуратос постійно удосконалюється, із винятковою метою, щоб допомогти Вам розвивати Ваш бізнес. Хоча технологія відіграє фундаментальну роль при розробці наших продуктів, інновації завжди починається з нашої пристрасті до споживача. Місцеві та міжнародні опитування споживачів, купівельні дослідження, спостереження за тенденціями ринку, сенсорний аналіз... Ми розробили наш власний набір інструментів для детального спостереження за тим, що рухає споживчий вибір. Ви, як наш клієнт, можете отримати вигоду від унікальної суміші розуміння споживачів і відношення до їх бізнесу.
У відповідності з економічними тенденціями по всьому світу, існують кілька глобальних трендів стимулюючих харчову галузь, а саме: здоров'я та натуральність, зручність, задоволення і смак.

Здоров'я травної системи

Тенденція: Однаково серед чоловіків і жінок, здоров'я травної системи завжди був предметом заклопотаності. Існує загальне розуміння, що якісна їжа може допомогти подолати ці проблеми, головним чином завдяки зусиллям молочного сектору завдяки вмісту пребіотиків, живих мікроорганізмів, які додаються в продукти харчування і які допомагають нормалізації травлення. Що стосується хлібобулочної та кондитерської сфери, для вирішення проблем травної системи широко використовуються волокна.

Рішення: Puratos спільно з компанією Fugeia створили альянс для розробки нових хлібів, корисних для травної системи. Крім того, пребіотики використовуються в якості кращої альтернативи, оскільки вони створюють опір у процесі випічки і не потребують особливих умов зберігання. Пребіотики є харчовими інгредієнтами які ферментують, і доповнюють пробіотики вже присутні в травній системі.

Низький вміст жирів

Тенденція: Повсюдна проблема ожиріння, що охопила світ в останнє десятиліття призвело до популяризації дієтичного харчування та розвитку продуктів з низьким вмістом жирів. Споживачі стають все більш свідомими щодо боротьби із зайвою вагою і активно шукають вирішення цієї проблеми. Як результат, люди стали більш уважно читати інформацію про поживні властивості що друкуються на етикетках, так що саме склад продукту став для багатьох визначальним критерієм у виборі продуктів у свій раціон.


Рішення: Puratos запустила продукт Puraslim - альтернативу традиційним жирам, що дозволяє використовувати його для зниження кількості жиру під час приготування хліба і тістечок.

Мінімізація вмісту солі

Тенденція: Особливо у випічці, скорочення використання солі може зробити значний позитивний вплив на здоров'я суспільства, так як продукти з цієї групи зазвичай складають до 38% нашого щоденного раціону. Поряд з європейським законодавством, яке накладає обмеження на використання хлориду натрію у всіх категоріях продуктів у розмірі 16%, хлібобулочні вироби з пониженим вмістом натрію користуються гарним попитом в Європі.   

Рішення: Як частина нашого асортименту Sapore, ми ввели Nabucco - натуральну природну закваску з солонуватим смаком, що дозволяє знизити додаткове внесення солі в заміс.

Спрощення

Тенденція: Тенденція до "спрощення" націлена на відновлення інтересу до справжніх, первісних інгредієнтів у стравах, які за своєю природою є натуральними і корисними. Дійсно, зараз споживачі все більш скептично відносяться до продуктів, що нібито приносить моментальну користь організму. Їжа з більш традиційними, здавна відомими корисними якостями, такі як хліб, фрукти, овочі і молоко, - будуть відігравати домінуючу роль у здоровому харчуванні.  

Рішення: У Puratos є величезний перелік продукції що відповідає цій тенденції, який компанія постійно поповнює новими позиціями.

Індивідуальна упаковка

Тенденція: Перед тим, як бути скомпановані у великі партії, все більше і більше продуктів упаковуються індивідуально для більшої зручності та можливості штучного використання. Ця тенденція збільшує пропозицію продукції типу "вживання на ходу".  

Рішення: Puratos здатний допомогти своїм клієнтам створювати зручні порційні продукти. У нас також є ряд рішень в області тривалого збереження свіжості готових продуктів.

Преміальність і справжність

Тенденція: Підйом продовольчого ринку набуває все більшого значення в рамках загального послаблення регулюючих норм до виробництва харчових продуктів. Відображенням цього є інтерес, який знову розгорається до локального виробництва інгредієнтів, слідуючий за готовністю людей платити більше за продукти вироблені місцево (на малих виробництвах), так як вони вважаються більш якісними і натуральними. 

Рішення: Асортимент Belcolade Collection містить найбільш смачні origin і organic / bio сорти шоколаду, кожен з яких має своїм власним унікальним і неповторним смаком.

Смак

Тенденція: Смак, але також і тактильні відчуття разом із ароматом, залишаються ключовими драйверами для інновацій в продуктах харчування. Більше 90% споживачів вважають що саме смак є найбільш вагомою причиною вибору продуктів споживачами. 

Рішення: Puratos розробила широкий спектр заквасок з урахуванням особливостей всіх регіонів світу, що відображають їх національні тенденції, смаки і традиції.

Статті по Темі