Рішення для заміни жирів

fat Raplacement Жир є природним носієм аромату, а також ключовим елементом додання виробу насиченого смаку. Якщо мова йде про приготування випічки і кондитерських виробів, саме жири відповідають за надання типової для цих виробів м'якої і ніжної текстури. Проте, високий вміст жирів у хлібопекарській продукції, робить негативний вплив на їх харчову цінність. Це різко контрастує з сучасними прагненнями споживачів, бажаючих отримувати здорову альтернативу без шкоди для смаку і задоволення.

Наше рішення для заміни жирів Puraslim створен як справжня альтернатива жирам і може підвищити харчову цінність ваших хлібопекарських виробів за рахунок зниження рівня жиру до 40% в тортах і до 70% в сдобних виробах. Крім цього Puraslim дозволяє сприяти м'якості, створеню короткої і вологої структурі, а також залишає продукт конкурентоспроможним завдяки помірній ціні.

Чи знаєте Ви

У "сліпих" тестах, споживачі не помітили знижений вміст жирів у випічці, і обирали як смачніші продукти що містять Puraslim.