Рішення для замороженого тіста

Frozen dough solutions У замороженій продукції, контроль за інгрідієнтами та процесами в рівній мірі важливі для досягнення високої якості готової продукції.

Наша команда фахівців допоможе Вам адаптувати і точно підібрати співвідношення інгредієнтів і технічних параметрів процесу приготування, для того щоб досягти найкращих результатів.  Продукти з лінійки Frostec можуть бути адаптовані Вашим особливим вимогам, з урахуванням того, що технологія кожного підприємства, що виробляє заморожені вироби налаштована індивідуально, з використанням специфічних інгредієнтів і розрахована на особливі вимоги споживачів.

Асортимент Frostec включає ряд технологій, таких як Kimo - технологія розроблена в 1970-му році, що дає виробникам замороженого неферментованого тіста спеціалізовані рішення. 

З часом, ми додавалили все більше інноваційних рішень у наше портфоліо, включаючи технологію Double Bake і Bakevit для швидкого повторного приготування заморожених продуктів що вимагають тільки фінальної обробки перед продажем, а також асортимент покращувачів Quick Step для попередньо ферментованих заморожених продуктів.

Чи знаєте Ви

Після 40 років з моменту відкриття, технологія Kimo все ще залишається найбільш ефективним рішенням для неферментованих заморожених продуктів.

Споріднені Сторінки