Амбер Форест

інгредієнти

Kомпозиція:

Бісквіт Амбер - 2*180 г

Мусс Амбер - 2*500 г

Прошарок Топфіл Яблуко - 2*500 г

Яблуневе суфле - 2*500 г

Глазур Армоні Колд Нейтра - 2*400 г

Метод роботи:

2 рамки 25*35 sm

Бісквіт Амбер: Яйце збити з цукром до стійкої піни. Обережно додати борошно. Масло вершкове розтопити, вилити на шоколад. Перемішати. Коли шоколадна маса досягне t=28С, вмішати в бісквітну базу. Вилити на деко застелене пергаментом 600*400. Випікати при t=200С 4-6 хв. Після випікання вирізати бісквіти за розміром рамки 25*35 см. 

Мус Амбер: Вершки рослинні Cremle нагріти до 80С, вилити на шоколад Belcolade Amber Selection, додати розтоплений желатин. Перемішати. Коли масса досягне t=35 С, обережно примішати збиті до мяких піків вершки Cremle. Вилити на бісквітну основу. Заморозити або охолодити. 

Прошарок Топфіл Яблуко: Розподілити начинку Топфіл Яблуко-Кориця з допомогою кондитерського мішка по поверхні мусу Амбер. 

Яблучне суфле: Готову начинку Топфіл Яблуко-Кориця перебити блендером. Додати розтоплений желатин. Суміш Easy Whipp Crème поєднати з водою, збивати вінчиком на високих оборотах міксера 5 хв. Поєднати дві масси. Вилити в рамку поверх яблучного шару. Вирівняти поверхню. Заморозити.

Глазур: Нанести глазур Harmony Cold Neutra на поверхню готового виробу.

 

Додаткова інформація:

Рівень складності: