Puraslim: преміальна якість за доступною ціною

          Споживачі завжди хочуть купувати випічку та хліб, які були б корисними для здоров'я, чудової якості, смаку, свіжості і за доступними цінами. Пекарі всіляко прагнуть задовольняти ці вимоги, однак, для своєї успішності, також повинні управляти своїми витратами, мінімізувати відходи і підвищувати ефективність свого виробництва. Щоб задовольнити потреби споживачів і пекарів, компанія Puratos створила інноваційний продукт Puraslim.

           Puraslim містить в собі ферменти, знайдені в міжнародному Єллоустонському біосферному заповіднику на півночі США, який відомий своєю дикою природою та діючим вулканом. Дослідження ферментів - продуктів життєдіяльності бактерій, взятих з жерла вулкана, показали їх стійкість до максимально високих температур. Традиційно всі бактерії гинуть при випіканні, а ферменти, що становлять Puraslim, не розкладаються в процесі випікання.

          Завдяки роботі цих ферментів в комплексі з емульгаторами виходить подовження свіжості хліба. Завдяки чому ми отримуємо інноваційний асортимент поліпшувачів для хліба, які дозволяють випікати м'який і солодкий хліб з видатною свіжістю, смаком і текстурою.

         Puraslim дозволяє зменшувати вміст жиру в рецептах хліба, зберігаючи при цьому якість. Крім того, це допомагає зберегти свіжість продуктів, що також допомагає зменшити кількість харчових відходів. Для пекарів це означає економію коштів за рахунок зменшення схильності до цінових коливань жиру та зниження загальної вартості рецепта за рахунок додавання більшої кількості води.

           Попит на якісну хлібобулочну продукцію продовжує зростати. Будь то смачні булочки під час сніданку, пончик з кавою в Нью-Йорку або смачна солодка булочка в Шанхаї, зростаюча привабливість солодкого м'якого хліба - світова тенденція. Відповідаючи на запити споживачів, виробники повинні вирішити, як забезпечити більш свіжу і поживну продукцію, одночасно керуючи своїми витратами і підвищуючи ефективність свого виробництва.

Відповідь одна - Puraslim.

Puraslim

• Асортимент сумішей і поліпшувачів для м'якого і солодкого хліба

• Зменшує калорії і жир

• Збільшує рентабельність і зручність виробництва хліба