Прокрутити
Прокрутити

Яку продукцію ви виробляєте?

Дізнайтеся більше про продукти Puratos, які можуть бути корисними в вашому виробництві

Обрати категорію
Обрати готовий вибір
Хлібобулочний напрямок

Хлібобулочний напрямок

Кондитерський напрямок

Кондитерський напрямок

Шоколадний напрямок

Шоколадний напрямок

Продукти

Перегляньте весь асортимент інноваційних продуктів та інгредієнтів для хлібобулочного, кондитерського та шоколадного виробництв.

Детальніше

Рецептури

Від натхнення до втілення. Знайдіть ідею для свого наступного вироба.

Детальніше

Центри підтримки споживачів

Розробка концепцій нових продуктів, обмін знанням з експертами в галузі інгредієнтів, питаннях здорового харчування та фудперінгу, участь в семінарах та тренінгах.

Детальніше

Розуміння споживачів

Від розуміння тенденцій ринку, поведінки та звичок споживачів до конкретних дій й нових можливостей для бізнесу.

Детальніше

Дізнайтеся про наші останні новини

Блог

Як тривала ферментація змінює індустрію випічки

Як тривала ферментація змінює індустрію випічки

Так як споживачі заново відкривають для себе поживну цінність хліба, зростає попит на прозорість, простоту і автентичність. Отже етикетки хлібу все частіше і частіше є «чистими» («clean label»).

Більше новин

Ми піклуємося про наступні покоління

Наші забов'язання

Бібліотека заквасок

Бібліотека заквасок

Розташована у місті Сен-Віті, Бельгія. В бібліотеці зібрано унікальну колекцію заквасок з усього світу, кожна з яких має особливі самобутні характеристики.

Дізнатися більше

Відкрийте для себе

Відео