на 1шв. 6хв., на 2шв. 10-12хв. змішуємо всі інгредієнти, на другій швидкості додаємо маргарин
Температура тіста
27-28°C
Бродіння
20' при кімнатній температурі
Розділка
Поділити на 8 кульок по 45 г
Попередня вистійка
5 хвилин
Формовка
Округлити та викласти у форми
Кінцева вистійка
1,5 години при 33-34°C
Декорування
Покрити вироби глазур'ю Сансет Глейз та посипати зверху Штрейзельною крихтою
Температура випічки
При температурі 160°C (в ротаційній печі) без парозволоження
Час випічки
27-30 хв. (в залежності від ваги тістової заготовки)
Детальніше
Схожі рецепти
Select package
Added to cart
Продукт has been added to your cart
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.