г | % | |
---|---|---|
Тісто | ||
Пшеничне борошно | 1000 | 100 |
Вода ( 5 ̊С) | 420 | 42 |
Сіль | 16 | 1,6 |
Яйце | 50 | 5 |
Молоко сухе | 30 | 3 |
Aristo Cake 82% | 50 | 5 |
S500 Kimo Long A+ | 15 | 1,5 |
Mimetic Lamination Primeur 20% | 500 | 50 |
Тісто total | 2081 | |
Начинка | ||
Марципан | 320 | 32 |
Мигдаль | 320 | 32 |
Patis` Macaron | 64 | 6,4 |
Молоко | 320 | 32 |
Начинка total | 1024 |
Готове тісто розкатують до толщини 3 мм, розрізаємо два (один) прямокутники 40*10 (40*20) см відсажуємо начику по 60 (120) гр та загортають, формують у вігляді калача.
У кутері подрібнюємо мигдаль, додаємо марципан, перебиваємо та додаємо молоко. Доводимо все до однорідної консистенції
100 гр цукра змішуємо з 100 гр води, доводимо до кипіння та додаємо 20 гр меду, розчиняємо. На один калач втрачаємо 75 гр сиропу
Рівень складності: