Mandel Kranz

Інгредієнти

Технологічні параметри

Тісто

Після кожної прокатки пласт тіста повертають на 90̊ ̊

Готове тісто розкатують до толщини 3 мм, розрізаємо два (один) прямокутники 40*10 (40*20) см відсажуємо начику по 60 (120) гр та загортають, формують у вігляді калача.

Приготування начинки

У кутері подрібнюємо мигдаль, додаємо марципан, перебиваємо та додаємо молоко. Доводимо все до однорідної консистенції

Приготування сиропу

100 гр цукра змішуємо з 100 гр води, доводимо до кипіння та додаємо 20 гр меду, розчиняємо. На один калач втрачаємо 75 гр сиропу

Корисні поради

Рівень складності:  

Детальніше

Схожі рецепти