4 хвилини на 1 швидкості – 10-12 хвилин на 2 швидкості
Температура тіста
27-28°C
Бродіння
30-40 хвилин, в умовах цеху
Поділ
330 г в залежності від форми
Формовка
поділити по 70 г, викласти в форми по 6 шт
Кінцева вистійка
70-120 хвилин, при температурі 30°C та 75% вологості
Температура випічки
170-175°C – ротаційна піч, без парозволоження
Час випічки
30-35 хвилин
Декорування
після вистигання булочки, зробити повздовжній розріз на 3\4 товщини булочки. Відсадити начинку Вівафіл Чорна Смородина 30 вздовж розрізу. Поверх начинки відсадити взбиті вершки Віппак. Вирівняти поверхню вершків лопаткою. Задекорувати цукровою пудрою, ягодами, шоколадним декором по бажанню. Можливо використовувати будь-яку начинку за смаком.
Булочки Марітоццо
Автор: Георгій Суліковський
Recipe price: Ціна виробу з начинкою: 4,97 грн.
Детальніше
Схожі рецепти
Select package
Added to cart
Продукт has been added to your cart
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.