Однофазно змішати всі компоненти. Перемішати лопаткою 2 хв. на повільній швидкості та 2 хв. на середній. Вилити тісто на пергамент. Випікаємо: в поді t=190°C – верх, 180°C – низ протягом 10-15 хв.; конвектомат t=190°C 8-10 хв.
Шоколадно-горіховий крем
Начинку Кремфіл Шоколад-Лісовийгоріх змішати з вершками Фестіпак та збити вінчиком на середній швидкості 2 хв.
Просочення
Змішати всі інгредієнти в сотейнику та довести до кипіння. Охолодити.
КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
Охолоджений бісквіт вирізати вирубкою необхідного діаметру. Добре просочити тістечко, та присипати бісквітною крихтою. Відсадити готовий крем фігурною насадкою та прикрасити за бажанням.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано в кошик
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.