Взбити в міксері насадкою лопатка маргарин Aristo Cake 82% з цукром до пишної маси. Додати яйця по одному, вимішуючи. Додати борошно та суміш Easy Satin Creme Cake, вимішати до однородної маси на низькій швидкості.
2.
Поділити тісто на порції по 25 г, в центр відсадити начинки Fruitfil Black Currant D і Cremfil Classic Vanilla. Закатати заготовки в форму кульки.
3.
Випікати при температурі 180-200 °C 15-17 хвилин. Режим випічки залежить від маси заготовки та конструкції печі.
В якості начинки може бути використана будь-яка з начинок Puratos.
Детальніше
Схожі рецепти
Select package
Added to cart
Продукт has been added to your cart
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.