Бейгл - хлібобулочний виріб у формі кільця. Він був винайдений в м. Краків, Польща, і швидко став одним з найулюбленіших виробів єврейської общини. Пізніше він був привезений до Америки євреями-імігрантами, які почали розвивати там бізнес по його виробництву. 

Сьогодні, бейгли дуже популярні в Північній Америці, і має два основні види: Нью-Йоркський бейгл, який містить соль і солод і вариться в звичайній воді перед випіканням в стандартній печі, та Монреальський бейгл містить солод і сахар без солі, він вариться в підсолодженій медом воді, а випікається в печі на дровах. Нью-Йоркський бейгл більш пухкий і має трохи вологу скоринку, в той час Монреальський менший за розміром, але має більш хрустку скоринку і солодший смак.

Інгредієнти Puratos для створення Бейгл

Sapore Rigoletto

Натуральна концентрована пшенична закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості пшеничних сортів хліба.

Soft`r Optimal

Комплексний інноваційний поліпшувач, спрямований на покращення структурно-механічних властивостей тістових заготовок і продовження свіжості та м'якості готових упакованих виробів.

Sunset Glaze

Інноваційний продукт - глазур для покриття хлібобулочних виробів, замінник яєчного змащення.

 Призначений для глазурування хлібобулочних, кондитерських та листкових виробів. Вироби мають блискучий, яскравий зовнішній вигляд, рівномірно забарвлений колір

Easy Buckwheat

Суміш на основі гречаного борошна з додаванням насіння льону та натуральної житньої закваски, призначена для створення смачних та корисних хлібобулочних виробів.

Puravita Olimp

Темна зернова збалансована суміш, призначена для виробництва хлібобулочних виробів з ніжною м`якушкою, які мають високу поживну цінність, насичений зерновий смак та солодовий аромат.

Soft`r Premium

Комплексний інноваційний поліпшувач, спрямований на покращення структурно-механічних властивостей тістових заготовок і максимальне продовження свіжості та м'якості готових пшеничних виробів.