Бейгл - хлібобулочний виріб у формі кільця. Він був винайдений в м. Краків, Польща, і швидко став одним з найулюбленіших виробів єврейської общини. Пізніше він був привезений до Америки євреями-імігрантами, які почали розвивати там бізнес по його виробництву. 

Сьогодні, бейгли дуже популярні в Північній Америці, і має два основні види: Нью-Йоркський бейгл, який містить соль і солод і вариться в звичайній воді перед випіканням в стандартній печі, та Монреальський бейгл містить солод і сахар без солі, він вариться в підсолодженій медом воді, а випікається в печі на дровах. Нью-Йоркський бейгл більш пухкий і має трохи вологу скоринку, в той час Монреальський менший за розміром, але має більш хрустку скоринку і солодший смак.

Інгредієнти Puratos для створення Бейгл

Soft`r Optimal

Комплексний інноваційний поліпшувач, спрямований на покращення структурно-механічних властивостей тістових заготовок і продовження свіжості та м'якості готових упакованих виробів.

Sapore Rigoletto

Натуральна концентрована пшенична закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості пшеничних сортів хліба.

Puravita Olimp

Темна зернова збалансована суміш, призначена для виробництва хлібобулочних виробів з ніжною м`якушкою, які мають високу поживну цінність, насичений зерновий смак та солодовий аромат.

Easy Buckwheat

Суміш на основі гречаного борошна з додаванням насіння льону та натуральної житньої закваски, призначена для створення смачних та корисних хлібобулочних виробів.

Sunset Glaze

Інноваційний продукт - глазур для покриття хлібобулочних виробів, замінник яєчного змащення.  Призначений для глазурування хлібобулочних, кондитерських та листкових виробів. Вироби мають блискучий, яскравий зовнішній вигляд, рівномірно забарвлений колір

Soft`r Premium

Комплексний інноваційний поліпшувач, спрямований на покращення структурно-механічних властивостей тістових заготовок і максимальне продовження свіжості та м'якості готових пшеничних виробів.