Французський багет є всесвітньо відомим хлібом з унікальною структурою: хрусткою скоринкою ззовні й м'якою мякушкою всередені. В минулому, хліб випікали в селах в комунальних пічках, допоки в 1920 році не вийшов закон, забороняючий починати робочий день раніше 4-х годин ранку. Через це пекарі не встигали готувати традиційний хліб до сніданку. Довший та тонкіший за формою багет допоміг вирішити проблему, адже його приготування займає значно менше часу. З того часу почалась конкуренція серед парижських пекарів, багети почали готуватися по 3 рази на день, аби задовольнити зростаючий попит на свіжий хліб. Така історія народженя цього хлібу, який стрімко знайшов свого споживача у всіх куточках світу.

Інгредієнти Puratos для створення Багет

O-tentic Durum

Унікальний активний хлібопекарський компонент на основі пшеничної закваски. Виробляється за допомогою ферментації на чистих культурах кисломолочних бактерій і дріджджів з повним контролем параметрів на всіх етапах.

S500 Origin

Відомий в усьому світі комплексний інноваційний поліпшувач для хлібобулочних виробів.

Sapore Rigoletto

Натуральна концентрована пшенична закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості пшеничних сортів хліба.

Puravita Olimp

Темна зернова збалансована суміш, призначена для виробництва хлібобулочних виробів з ніжною м`якушкою, які мають високу поживну цінність, насичений зерновий смак та солодовий аромат.

Easy Buckwheat

Суміш на основі гречаного борошна з додаванням насіння льону та натуральної житньої закваски, призначена для створення смачних та корисних хлібобулочних виробів.

S500 Sense

Комплексний інноваційний поліпшувач класу преміум, розроблений на основі запатентованих ферментів та емульгаторів.

S500 Base

Інноваційний поліпшувач для хлібобулочних виробів, розроблений на основі запатентованих ферментів компанії «Пуратос».

Sapore Othello

Натуральна концентрована житня закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості хлібобулочних виробів.