Французський багет є всесвітньо відомим хлібом з унікальною структурою: хрусткою скоринкою ззовні й м'якою мякушкою всередені. В минулому, хліб випікали в селах в комунальних пічках, допоки в 1920 році не вийшов закон, забороняючий починати робочий день раніше 4-х годин ранку. Через це пекарі не встигали готувати традиційний хліб до сніданку. Довший та тонкіший за формою багет допоміг вирішити проблему, адже його приготування займає значно менше часу. З того часу почалась конкуренція серед парижських пекарів, багети почали готуватися по 3 рази на день, аби задовольнити зростаючий попит на свіжий хліб. Така історія народженя цього хлібу, який стрімко знайшов свого споживача у всіх куточках світу.

Інгредієнти Puratos для створення Багет

Sapore Rigoletto

Натуральна концентрована пшенична закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості пшеничних сортів хліба.

O-tentic Durum

Унікальний активний хлібопекарський компонент на основі пшеничної закваски. Виробляється за допомогою ферментації на чистих культурах кисломолочних бактерій і дріджджів з повним контролем параметрів на всіх етапах.

S500 Origin

Відомий в усьому світі комплексний інноваційний поліпшувач для хлібобулочних виробів.

Easy Vita

Суха суміш для приготування зернових хлібобулочних виробів, містить насіння льону, соняшника та кунжуту, багато клітковини, білок та амінокислоти. Крім того в склад суміші входить натуральна пшенична закваска Sapore.

Sapore Othello

Натуральна концентрована житня закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості хлібобулочних виробів.

Easy Buckwheat

Суміш на основі гречаного борошна з додаванням насіння льону та натуральної житньої закваски, призначена для створення смачних та корисних хлібобулочних виробів.

Puravita Olimp

Темна зернова збалансована суміш, призначена для виробництва хлібобулочних виробів з ніжною м`якушкою, які мають високу поживну цінність, насичений зерновий смак та солодовий аромат.

S500 Sense

Комплексний інноваційний поліпшувач класу преміум, розроблений на основі запатентованих ферментів та емульгаторів.