Фокачча - це плоский італійський хліб, що походить з північних берегів Середземного моря. У Стародавньому Римі "panis focacius" означало плоский хліб, приготований у попелі вогню ("focus" означає камін на латині). Цю назву ми використовуємо і сьогодні. У Франції цей хліб був предметом розкоші до кінця середньовіччя, і був доступний у різних формах.  Згідно документам XIV-XV століть цей хліб навіть прирівнювали до  тортів  - очевидно, щоб не платити податок на хліб.

Інгредієнти Puratos для створення Фокачча

Sapore Rigoletto

Натуральна концентрована пшенична закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості пшеничних сортів хліба.

Ariba Filo

Спеціалізований шортейнінг, призначений для промислового виробництва витяжного тіста філо.