Булочка для гамбургера

Булочка для гамбургера - м'яка хлібна булочка. Додаючи м'ясо, салат, помідор і приправи ви отримуєте "гамбургер". Загальновизнано, що сучасну булочку для гамбургера було винайдено в 1916 році шефом на ім'я Уолтер Андерсон, якого вважають винахідником сучасного григю. Булочка для гамбургера, як правило, круглої форми, широка й невисока, це дозволяє вмістити всю начинку і в той самий час, не робить готовий виріб дуже високим, що б призвело до дискомфорту споживачів.

Інгредієнти Puratos для створення Булочка для гамбургера

Sapore Rigoletto

Натуральна концентрована пшенична закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості пшеничних сортів хліба.

Soft`r Optimal

Комплексний інноваційний поліпшувач, спрямований на покращення структурно-механічних властивостей тістових заготовок і продовження свіжості та м'якості готових упакованих виробів.

Sunset Glaze

Інноваційний продукт - глазур для покриття хлібобулочних виробів, замінник яєчного змащення.

 Призначений для глазурування хлібобулочних, кондитерських та листкових виробів. Вироби мають блискучий, яскравий зовнішній вигляд, рівномірно забарвлений колір

Soft`r Premium

Комплексний інноваційний поліпшувач, спрямований на покращення структурно-механічних властивостей тістових заготовок і максимальне продовження свіжості та м'якості готових пшеничних виробів.