Відкриті листкові вироби

Інгредієнти Puratos для створення Відкриті листкові вироби

Cremyco

Суміш для швидкого приготування заварного крему ніжно-жовтого кольору з приємним ванільним смаком та ароматом.

Mimetic

Нове покоління жирів для ламінації, розроблених на основі багаторічного досвіду роботи з дріжджовим та бездріжджовим тістом та світових інноваційних технологій.

S500 Croissant

Спеціалізований інноваційний хлібопекарський поліпшувач, розроблений на основі запатентованих ферментів та емульгаторів компанії «Пуратос», завдяки яким відбувається максимальне укріплення клейковинного каркаса, посилення газоутримуючої здатності тістових заготовок, покращення зовнішнього вигляду і слоїстості круасану та інших виробів з листкового дріжджового тіста.

Cremfil Classic Chocolate

Кремова термостабільна готова до використання начинка зі смаком шоколаду. Може бути використана для будь-яких кондитерських та хлібобулочних виробів.

Puravita Olimp

Темна зернова збалансована суміш, призначена для виробництва хлібобулочних виробів з ніжною м`якушкою, які мають високу поживну цінність, насичений зерновий смак та солодовий аромат.

Belcolade Grains 10000 Noir

Термостабільні крапельки з натурального бельгійського шоколаду. Ідеально підходить для наповнення борошняних кондитерських виробі, дозволяючи створити шоколадні вкраплення.

Fruitfil Lemon D

Фруктова термостабільна начинка зі смаком лимона. Pішенням для продуктів із довгостроковим термінном зберігання (до 6 місяців у готовому виробі).

Sunset Glaze

Інноваційний продукт - глазур для покриття хлібобулочних виробів, замінник яєчного змащення.

 Призначений для глазурування хлібобулочних, кондитерських та листкових виробів. Вироби мають блискучий, яскравий зовнішній вигляд, рівномірно забарвлений колір