Відкриті листкові вироби

Інгредієнти Puratos для створення Відкриті листкові вироби

Mimetic

Нове покоління жирів для ламінації, розроблених на основі багаторічного досвіду роботи з дріжджовим та бездріжджовим тістом та світових інноваційних технологій.

Cremyco

Суміш для швидкого приготування заварного крему ніжно-жовтого кольору з приємним ванільним смаком та ароматом.

S500 Croissant

Спеціалізований інноваційний хлібопекарський поліпшувач, розроблений на основі запатентованих ферментів та емульгаторів компанії «Пуратос», завдяки яким відбувається максимальне укріплення клейковинного каркаса, посилення газоутримуючої здатності тістових заготовок, покращення зовнішнього вигляду і слоїстості круасану та інших виробів з листкового дріжджового тіста.

Fruitfil Lemon D

Фруктова термостабільна начинка зі смаком лимона. Pішенням для продуктів із довгостроковим термінном зберігання (до 6 місяців у готовому виробі).

Cremfil Classic Chocolate

Кремова термостабільна готова до використання начинка зі смаком шоколаду. Може бути використана для будь-яких кондитерських та хлібобулочних виробів.

Sunset Glaze

Інноваційний продукт - глазур для покриття хлібобулочних виробів, замінник яєчного змащення.  Призначений для глазурування хлібобулочних, кондитерських та листкових виробів. Вироби мають блискучий, яскравий зовнішній вигляд, рівномірно забарвлений колір

Cremfil Classic Condensed Milk

Кремова термостабільна готова до використання начинка зі смаком згущеного молока, виготовлена на водній основі.

Cremfil Classic Caramel

Кремова термостабільна готова до використання начинка зі смаком карамелі, виготовлена на водній основі.