Зернові та цільнозернові вироби

Мультизерновим можна вважати хліб, якщо він приготований з доданням двох або більше видів зерен та насіння. У приготуванні таких виробів використовують зерна ячміню, пшениці, проса, овса, пшениці, спельти, жита, насіння льону, кунжуту, гарбуза, соняшника, чіа, тощо. Мультизерновий хліб може бути виготовлений з використанням цілих, необробленних зерен.

Інгредієнти Puratos для створення Зернові та цільнозернові вироби

O-tentic Durum

Унікальний активний хлібопекарський компонент на основі пшеничної закваски. Виробляється за допомогою ферментації на чистих культурах кисломолочних бактерій і дріджджів з повним контролем параметрів на всіх етапах.

Sapore Rigoletto

Натуральна концентрована пшенична закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості пшеничних сортів хліба.

S500 Origin

Відомий в усьому світі комплексний інноваційний поліпшувач для хлібобулочних виробів.

S500 Sense

Комплексний інноваційний поліпшувач класу преміум, розроблений на основі запатентованих ферментів та емульгаторів.

Puravita Olimp

Темна зернова збалансована суміш, призначена для виробництва хлібобулочних виробів з ніжною м`якушкою, які мають високу поживну цінність, насичений зерновий смак та солодовий аромат.

S500 Base

Інноваційний поліпшувач для хлібобулочних виробів, розроблений на основі запатентованих ферментів компанії «Пуратос».

Sapore Othello

Натуральна концентрована житня закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості хлібобулочних виробів.

Easy Vita

Суха суміш для приготування зернових хлібобулочних виробів, містить насіння льону, соняшника та кунжуту, багато клітковини, білок та амінокислоти. Крім того в склад суміші входить натуральна пшенична закваска Sapore.