Піцца є різновидом плоского італійського хлібу (фокаччо), що походить з північних берегів Середземного моря. У Стародавньому Римі "panis focacius" означало плоский хліб, приготований у попелі вогню ("focus" означає камін на латині). Цю назву ми використовуємо і сьогодні. У Франції цей хліб був предметом розкоші до кінця середньовіччя, і був доступний у різних формах.  Згідно документам XIV-XV століть цей хліб навіть прирівнювали до  тортів  - очевидно, щоб не платити податок на хліб.

Інгредієнти Puratos для створення Піца

O-tentic Durum

Унікальний активний хлібопекарський компонент на основі пшеничної закваски. Виробляється за допомогою ферментації на чистих культурах кисломолочних бактерій і дріджджів з повним контролем параметрів на всіх етапах.

Sapore Rigoletto

Натуральна концентрована пшенична закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості пшеничних сортів хліба.

Puravita Olimp

Темна зернова збалансована суміш, призначена для виробництва хлібобулочних виробів з ніжною м`якушкою, які мають високу поживну цінність, насичений зерновий смак та солодовий аромат.

Ariba Filo

Спеціалізований шортейнінг, призначений для промислового виробництва витяжного тіста філо.