Вироби з бездріжджового листкового тіста

Один талановитий учень французького кондитерана ім'я Клавдій Геле вирішив спекти для свого хворого батька хліб з допустимих в його дієті інгредієнтів: води, борошна, масла. Він зробив тісто з води і борошна, а масло просто поклав всередину. Акуратно склал тісто й ретельно розкатав на столі, повторивши таку процедуру десь десять разів, Клавдій помістив тісто в форму і поставив в пічку. Учитель хлопця, запевняв молодого помічника, що з такого фокуса нічого не вийде, і масло обов'язково витече з тіста. Але навіть генії інколи помиляються. В результаті вийшов дуже високий хліб, який мав незвичайну шарувату структуру. Такий виріб стало світовим відкриттям і приніс молодому кондитерові надзвичайну славу. Заклади в яких він працював отримували надзвичайну популярність, але Клавдій не поспішав ділитися своєю технікою і довгий час тримав її в секреті, і завжди працював в закритій кімнаті. Але все таємне рано чи пізно стає явним.

Інгредієнти Puratos для створення Вироби з бездріжджового листкового тіста

Cremyco

Суміш для швидкого приготування заварного крему ніжно-жовтого кольору з приємним ванільним смаком та ароматом.

Mimetic

Нове покоління жирів для ламінації, розроблених на основі багаторічного досвіду роботи з дріжджовим та бездріжджовим тістом та світових інноваційних технологій.

Fruitfil Lemon D

Фруктова термостабільна начинка зі смаком лимона. Pішенням для продуктів із довгостроковим термінном зберігання (до 6 місяців у готовому виробі).

Cremfil Classic Condensed Milk

Кремова термостабільна готова до використання начинка зі смаком згущеного молока, виготовлена на водній основі.

Cremfil Classic Caramel

Кремова термостабільна готова до використання начинка зі смаком карамелі, виготовлена на водній основі.

Fruitfil Strawberry

Фруктова термостабільна начинка зі смаком клубники. Готова до використання, може бути використанна у будь-яких хлібобулочних та кондитерських виробах.

Cremfil Classic Vanilla

Кремова термостабільна готова до використання начинка з ароматом ванілі. Може бути використана для будь-яких кондитерських та хлібобулочних виробів.

Aristo Pastry 80%

Маргарин високої якості для виробництва листкових виробів будь-якого типу. Завдяки високій пластичності, тісто легко розкатується та не рветься.