Вироби з бездріжджового листкового тіста

Один талановитий учень французького кондитерана ім'я Клавдій Геле вирішив спекти для свого хворого батька хліб з допустимих в його дієті інгредієнтів: води, борошна, масла. Він зробив тісто з води і борошна, а масло просто поклав всередину. Акуратно склал тісто й ретельно розкатав на столі, повторивши таку процедуру десь десять разів, Клавдій помістив тісто в форму і поставив в пічку. Учитель хлопця, запевняв молодого помічника, що з такого фокуса нічого не вийде, і масло обов'язково витече з тіста. Але навіть генії інколи помиляються. В результаті вийшов дуже високий хліб, який мав незвичайну шарувату структуру. Такий виріб стало світовим відкриттям і приніс молодому кондитерові надзвичайну славу. Заклади в яких він працював отримували надзвичайну популярність, але Клавдій не поспішав ділитися своєю технікою і довгий час тримав її в секреті, і завжди працював в закритій кімнаті. Але все таємне рано чи пізно стає явним.

Інгредієнти Puratos для створення Вироби з бездріжджового листкового тіста

Cremyco

Суміш для швидкого приготування заварного крему ніжно-жовтого кольору з приємним ванільним смаком та ароматом.

Mimetic

Нове покоління жирів для ламінації, розроблених на основі багаторічного досвіду роботи з дріжджовим та бездріжджовим тістом та світових інноваційних технологій.

Belcolade Grains 10000 Noir

Термостабільні крапельки з натурального бельгійського шоколаду. Ідеально підходить для наповнення борошняних кондитерських виробі, дозволяючи створити шоколадні вкраплення.

Cremfil Classic Chocolate

Кремова термостабільна готова до використання начинка зі смаком шоколаду. Може бути використана для будь-яких кондитерських та хлібобулочних виробів.

S500 Croissant

Спеціалізований інноваційний хлібопекарський поліпшувач, розроблений на основі запатентованих ферментів та емульгаторів компанії «Пуратос», завдяки яким відбувається максимальне укріплення клейковинного каркаса, посилення газоутримуючої здатності тістових заготовок, покращення зовнішнього вигляду і слоїстості круасану та інших виробів з листкового дріжджового тіста.

Puravita Olimp

Темна зернова збалансована суміш, призначена для виробництва хлібобулочних виробів з ніжною м`якушкою, які мають високу поживну цінність, насичений зерновий смак та солодовий аромат.

Sunset Glaze

Інноваційний продукт - глазур для покриття хлібобулочних виробів, замінник яєчного змащення.  Призначений для глазурування хлібобулочних, кондитерських та листкових виробів. Вироби мають блискучий, яскравий зовнішній вигляд, рівномірно забарвлений колір

Fruitfil Lemon D

Фруктова термостабільна начинка зі смаком лимона. Pішенням для продуктів із довгостроковим термінном зберігання (до 6 місяців у готовому виробі).