Популярність гречаного хліба в Україні зростає

9 вер. 2019

В Україні вже декілька років розвивається культура споживання гречаного хліба. Компанія Puratos знаходиться біля витоків цього популярного тренду.

До уваги партнерів Puratos пропонуються дві інноваційні суміші, що дозволяють виробляти якісний гречаний хліб як артізанам, так і на індустріальних лініях.

Суміш Puravita Buckwheat / "Пуравіта Гречана"

Унікальна формула суміші дозволяє виробляти різноманітні види хлібобулочних виробів з автентичним смаком та ароматом обсмаженої гречки, з додаванням насіння льону, сухої карамелізованої цибулі, натуральної житньої закваски та ферментованого солоду. За рахунок застосування інноваційних запатентованих ферментів компанії Puratos вироби отримують ніжну, вологу структуру м'якушки з коротким укусом і тривалим терміном свіжості (до 5-7 днів).

Суміш Easy Buckwheat / "Ізі Гречаний"

Інноваційна суміш на основі гречаної муки з обсмаженої гречки, збагачена лляними насінням з вмістом традиційної датської сухої житньої закваски. Готові вироби мають підвищену харчову цінність і яскравий гречаний ароматом та смак.

Багато клієнтів компанії вже ввели в свій асортимент свіжий гречаний багет. Однак, суміші створюють простір ідей для технологів, тому продуктові лінійки розширюються булочками, батонами, і навіть гречаними тартільями.