Комплексний підхід та консалтингова допомога "Puratos Україна"

           Компанія "Puratos Україна" здійснює кваліфікований супровід та професійне консультування хлібопекарського бізнесу, надаючи повний набір інгредієнтів, адаптованих під урожай борошна поточного року, а також індивідуальні виробничі умови пекарень будь-якого рівня та розміру.

          Співробітники департаменту R & D (Research & Development) і технологи "Puratos Україна" - висококваліфіковані фахівці, що застосовують творчий підхід до створення та запровадження інновацій в хлібопеченні. Крім цього, компанія "Puratos Україна" орієнтована на надання комплексних рішень, що дозволяє ефективно використовувати продукцію «Puratos» у виробництві підприємств-клієнтів.

          Професіонали "Puratos Україна" консультують клієнтів з актуальних методів застосування інноваційних інгредієнтів, діляться досвідом та інформують про актуальні світові тренди хлібопечення, розробляють оригінальні рецепти нової продукції з використанням продуктів «Puratos», відпрацьовуючи технології безпосередньо на хлібопекарських підприємствах, аналізують та при необхідності корегують процес виробництва хлібопекарської продукції .

Це дозволяє забезпечувати високу ринкову конкурентоспроможність продукції клієнтів "Puratos" і досягати швидких позитивних результатів.

          Компанія "Puratos Україна" використовує багаторічний досвід розробок компанії «Puratos- Груп» та спирається, як на численні маркетингові дослідження і світовий досвід, так і, на реалії локального ринку, розуміючи, що кожне підприємство прагне використовувати по максимуму існуючий потенціал обладнання та при цьому для нього важливо створювати трендові продукти без значних капіталовкладень.

          Також фахівці компанії "Puratos Україна" консультують з питань маркетингу та категорійного менеджменту. Приймаючи до уваги актуальне висококонкурентне оточення та необхідність в диференціюванні для залучення покупців і підвищення лояльності, вони розробляють унікальні підходи до управління асортиментом, надають консалтингову підтримку та формують торгові вітрини не тільки з урахуванням хлібобулочного напрямку, але і з огляду на місце розташування торгової точки.

          Спираючись на інформаційні можливості "Puratos" та багатогранний досвід, вони допомагають своїм клієнтам складати ефективні плани по категоріях, моделюють життєздатні прибуткові бізнес-системи та надають маркетингові рекомендації з просування продукції кінцевому споживачеві.