О-tentic Origin - секрет неперевершеного французького хліба

          О-tentic Origin - перший продукт в лінійці О-tentic. Запатентований компанією Puratos в 2000-х роках, О-tentic Origin як інновація буквально увірвався в хлібопечення, так як в період грандіозного розвитку обладнання для пекарів і впровадження прискорених технологій тістознавства, виробники та споживачі стали забувати смак і аромат справжнього хліба.

          Переваги О-tentic Origin.

          О-tentic від слова «Автентичний» - властивий тільки самому справжньому якісному традиційному «автентичного» хлібу - ароматного, корисного та смачного.

          Традиційно всю органолептичну гармонію забезпечує тривалий процес бродіння тіста, що не всі хлібопекарські виробники собі можуть дозволити, особливо в масштабних індустріальних обсягах. О-tentic ж дозволяє всі необхідні вимоги для виробників та потреби для споживачів возз'єднати в одному продукті - унікальному активному хлібопекарському інгредієнті О-tentic Origin. Тим самим допомагає виробляти хліб у «власному стилі» будь-якого виробництва - легко та з задоволенням.

          Основою О-tentic Origin є ретельно підібрана композиція пшеничної та житньої натуральних заквасок, завдяки яким ми отримуємо неповторний аромат і ніжний кисломолочний смак. Як і кожна закваска Puratos, закваски для О-tentic мають своє походження, О-tentic Origin родом з сонячного Провансу. І саме французький хліб та французькі багети з неповторним сільським смаком добре зброджуваного тіста з хрусткою скоринкою дарує нам О-tentic Origin.

          Практичність демонструється найпростішим методом використання О-tentic Origin - борошно, О-tentic Origin, вода і сіль. Це дозволяє випікати смачний та неповторний хліб. О-tentic Origin використовується для випікання хліба, французьких багетів, крупнопористої чіабатти, цільнозернових корисних хлібів з хрусткою скоринкою, а також для хлібів житніх (100%) та житньо - пшеничних з тривалим збереженням соковитості м'якоті.

          На сьогодні О-tentic Origin дуже широко в усьому світі застосовується для технології відкладеної випічки, яка переважно використовується в місцях «виробництво - продаж», коли на полиці з раннього ранку і глибокого вечора ми хочемо мати гарячий ароматний хліб. Технологія заморозки теж властива О-tentic Origin, вироби PBF (вироби, заморожені високого ступеня готовності) мають прекрасні органолептичні властивості - гарний соковитий м'якуш і апетитна хрустка скоринка, дуже технологічні на точці допікання, не потрібно висококваліфікованого персоналу.

           Використання О-tentic Origin в технологічному сенсі дуже широке, так як він застосується на будь-якому рівні, при будь-яких вимогах та умовах виробництва.

HyperFocal: 0