Altera - маргарин для листкових виробів без використання пальмової олії

          На ринку України з'явився унікальний маргарин для листкових виробів - маргарин без використання пальмової олії - ALTERA (АЛЬТЕРА), що в перекладі з латині означає - інший.

          Маргарин Altera випускається під вже признаним на ринку України брендом Aristo. Натхненням для розробки цього продукту послужив запит одного з партнерів компанії, на який команда Puratos Ukraine з радістю відгукнулася, адже ми завжди раді цікавим і незвичним викликам з боку ринку. Для реалізації даного проекту спільно фахівцями маркетингу та R&D було проведено ряд досліджень, адже створення подібного продукту - це копітка робота, що вимагає колосальної експертизи та інноваційних рішень.

На сьогоднішній день лише в декількох країнах світу можна знайти схожі продукти, цей тренд лише набирає оберти, та приємно усвідомлювати, що такі запити почали надходити від наших українських партнерів.

          Якість маргарину для листкових виробів характеризується 2 основними критеріями: органолептичними показниками та пластичністю в роботі. Одним з основних видів сировини, що забезпечують високу пластичність маргарину, є пальмова олія, завдяки її кристалічній формі й оптимальній кривій плавлення. Повторити ці властивості маргарину, прибравши пальмову олію з рецептури, без втрати якості - надскладна задача. Крім якісних характеристик, необхідно було зробити продукт доступним за ціною та з використанням наявних в Україні олій та жирів.

          Маргарин Альтера створено із використанням різних модифікацій соняшникової та кокосової олії, унікальність комбінації яких надає низьку точку плавлення в порівнянні зі стандартним маргарином, але при цьому дозволяє застосовувати його у виробництві широкого асортименту листкових виробів. Смак та ніжну танучу текстуру готових виробів підкреслює насичений аромат французького сільського масла.

        Втілити цей проект в життя вдалося завдяки накопиченої за роки експертизі, а також високого професіоналізму співробітників компанії Puratos Ukraine.