Здоровий та корисний хліб на заквасках Softgrain від PURATOS

          Ринок хліба в Україні за останні 10 років пройшов крізь потужну трансформацію. Від переконання в тому, що «Хліб - всьому голова», ринок переходив до повного заперечення важливості хліба в споживчому кошику та думку про те, що якщо людина хоче бути в гарній фізичній формі і зберегти здоров'я, то їй потрібно забути про хліб.

Тепер ринок знаходить баланс, про який свідчать експерти ринку та дослідження споживчих переваг «Taste Tomorrow 2019». Зерновий хліб - небхідний продукт харчування для тих, хто стежить за своїм раціоном та якістю їжі, а також дбає про здоров'я та стан життєвої енергії.

          Хліб важливо споживати щодня, але споживати треба здоровий та корисний хліб, який має - підвищену харчову і біологічну цінність, надає енергію, задоволення від споживання та ситість.

          Зерновий хліб - це хліб, що містить декілька видів борошна, різні види зерен або насіння, які створюють цінність хліба - клітковину, рослинний білок, ненасичені жирні кислоти Омега-3, Омега - 6, мінеральні речовини та вітаміни а також надають унікальний смак.

          Корисний зерновий хліб виробникам дозволяє створювати зернові закваски Softgrain від PURATOS, які мають унікально підібрані компоненти, що мають особливу історію та користь.

Зерна заквашені в натуральних рідких заквасках, які створюють неповторний смак кінцевого продукту. Також зерна заквашені в натуральних рідких заквасках, які ще більше створюють неповторність смаку, підсилюють і підкреслюють індивідуальність кожної закваски.