Софт'р Вайт Бан

Комплексний інноваційний поліпшувач Soft'r White Bun від компанії Puratos Ukraine

7 серп. 2019

Mejorador de Panadería

Грунтуючись на актуальних ринкових трендах і популярності теми корисних та смачних бургерів, команда R&D Puratos Ukraine створила новий комплексний поліпшувач Soft'r White Bun (Софт'р Вайт Бан).

Унікальність Soft'r White Bun полягає в тому, що на українському ринку до теперішнього часу не існувало комплексного рішення. Існуючі досі поліпшувачі дозволяли створювати якісну булочку для бургерів з використанням 2- 3 різних поліпшувачів одночасно, а це для компанії-виробника як неекономічно, так і незручно.

Soft'r White Bun - це комплексне рішення для створення булочки для бургера, що володіє рядом важливих споживчих характеристик, які дозволяють їй тримати певну форму, бути найвищої якості та стабільності.

Крім того, при розробці нового поліпшувача враховувалася якість борошна, з яким доводиться працювати українським виробникам (нестабільність показників якості від партії до партії, низький вміст клейковини, котороткорвущаяся клейковина і т.д.).

Тому поліпшувач Softer White Bun спрямований на те, щоб нівелювати ці фактори у виробництві та забезпечити створення ідеальної булочки для бургерів. Покращувач Soft'r White Bun надає виробникам широкий діапазон можливостей та дозволяє зробити не тільки булочку для бургера, а й цілий ряд інших продуктів - софт рол, булочку для хот-дога, булочки всілякої форми та навіть тостовий хліб.