Інгредієнти Puratos для створення Брауні

Peru 64

Чорний шоколад Peru 64 володіє злегка кислим смаком какао, який супроводжується букетом ароматів родзинок і сушеного інжиру.

Belcolade Noir Selection

Збалансований чорний шоколад з м'якою гіркотою та свіжої фруктовою ноткою.

Vanuatu 44

Шоколад Vanuatu 44 поєднує в собі чудовий букет ароматів, серед яких можна розрізнити лісові горіхи, каву, топлене молоко і карамель.

Belcolade Lait Selection

Молочний шоколад з ідеальним балансом між солодким, молочним і какао смаками.

Belcolade Blanc Selection

Добре збалансований білий шоколад з ароматом ванілі та нотами вареного молока.

Uganda 80

Натуральний чорний шоколад з вмістом какао 80%. Має яскраво виражений аромат гумусу і грибів, з нотками кислого і копченого какао.

Ecuador 71

Головна характеристика темного шоколаду Еквадор - високий вміст какао (71%), шоколад має тонкий аромат квітів з відтінком родзинок, кислого і копченого какао та завершальним акцентом гумусу.

Dominican Republic 31

Цей білий шоколад з вмістом какао 31% створюють з какао-бобів Санчес, які ростуть в Домініканській республіці. Він має тонкий масляністий вкус посилений легким відтінком кип'яченого молока з нотками квітів і сушеного інжиру.

Переглянути всі рецепти

Брауні

Брауні на основі натурально бельгійського шоколаду Belcolade