6 хвилин на 1 швидкості — 10-12 хвилин на 2 швидкості
Температура тіста
26°C
Бродіння
Бродіння 40-50 хвилин
Поділ
Поділити на порційні шматки вагою 450 г, сформувати виріб
Кінцева вистійка
70-60 хвилин, при температурі 35°C та 75% вологості
Декор
Зробити розріз перед посадкою
Температура випічки
240-220°C — подова або ротаційна піч, з парозволоженням
Час випічки
24-25 хвилин — подова піч
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано до кошика
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.