Масло вершкове, шоколад Belcolade Noir Selection, Lait Selection розтопити і перемішати до однорідної консистенції. Масу охолодити до 40◦С, додати цукор, яйця, ретельно перемішати та всипати борошно із сухою сумішшю Ізі Сатін Крем Кейк, змішати. За бажанням додати грецький горіх, вишні. Форму, розміром 60*40 см заповнити на ½ і випекти при t=170°С 30-40 хв. В середині тістечко повинно бути вологе. Після випічки н/ф охолодити і поставити холодильну камеру на 2 год.
Брауні з глазур’ю Карат
Розтоплену глазур Карат Коверлюкс змішати з розтопленим маргарином, охолодити до робочої температури 33°С. В чаші міксера змішати яйця та цукор за допомогою вінчика. До яєчної маси додати розтоплене масло змішане з розтопленим шоколадом. Перемішати до однорідності. До маси додати борошно змішане з сіллю та сухою сумішшю Ізі Сатін Крем Кейк. Перемішати до однорідності. Додати обсмажені подрібнені горіхи, Перемішати до однорідності. Готовий тістовий н/ф вилити у рамку розміром 30*40 см. Випікати при температурі 170°С 30-35 хвилин.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано в кошик
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.