Масло вершкове, шоколад Belcolade Noir Selection розтопити і перемішати до однорідної консистенції. Масу охолодити до 40°С, додати цукор, яйця, ретельно перемішати та всипати борошно із сухою сумішшю Ізі Сатін Крім Кейк, змішати. За бажанням додати термостабільний чорний шоколад в краплях Grains Noir.
Форму, розміром 35*25 см заповнити на ½ і випекти при t=170°С 15-20 хв. В середині тістечко повинно бути вологе. Після випічки н/ф охолодити.
Смородиновий ганаш
Прогріваємо вершки Фестіпак до паріння. Виливаємо вершки на шоколад Belcolade Lait Selection, перемішуємо. Додаємо гаряче малинове пюре. Пробиваємо блендером. Додаємо вершкове масло кімнатної температури, знову пробиваємо блендером. Накриваємо ганаш плівкою «в контакт» і забираємо в холодильник на 3-4 години.
Cмородинове конфі
Начинка повністю готова використання.
Шоколадне покриття
Шоколад розтопити до робочої температури (45-50°С), додати олію та патоку, перемішати до однорідності.
КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
25*35 см
На охолоджене брауні вилити смородиновий ганаш, залишити тістечко на стабілізацію до повного охолодження ганашу. Відсадити смородинову начинку за допомогою кондитерського мішка.
Перед глазуруванням добре охолодити та нарізати на порційні десерти, покрити шоколадом та залишити в холодильнику до повного застигання.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано в кошик
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.