Вкатати маргарин в тісто, загорнути 2*4, прокатати та залишити на відлежування
Відлежування
30 хв. від +2; до +4 ºС
Ламінування
Розкатати тісто до необхідної товщини полотна 3мм, розмір заготовки 24*9
Формовка круасанів
60 гр.
Розтійка
60-75 хв., при 33-34ºС, вологість 75%-80%
Випікання
200-175ºС. парозволоження,15-16 хв. (при використанні покриття нап виробах - без парозволоження), за 2 хв до кінці випічки - 200ºС та відкрити шибер в печі.
Спеціальні вимоги
Здорове харчування
Натуральна закваска
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано в кошик
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.