Приготування тіста відбувається однофазно. У діжу міксера зважити спочатку рідкі компоненти потім сухі. Перемішати лопаткою протягом 2 хв. на повільній швидкості і ще 2 хв. на середній.
Шоколадний н/ф
Приготування тіста відбувається одновазно. У діжу міксера зважити спочатку рідкі компоненти потім сухі. Перемішати лопаткою протягом 2 хв. на повільній швидкості і ще 2 хв. на середній.
КОМПОЗИЦІЯ& ДЕКОРУВАННЯ
Тісто порційно відсадити у форму. Спосіб відсадки може відрізнятися від бажаного малюнку випеченого н/ф. В один кондитерський мішок помістити мішок з ванільно-кокосовим тістом та мішок з шоколадним тістом. Відсадити тісто у форму з однаковим натиском. Випікати при температурі 175-180°С, 30 хв. (в залежності від ваги тістової заготовки). Після випічки та охолодження нанести білкове поккриття та прикрасити.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано до кошика
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.