Приготування тіста відбувається однофазно наступним чином: До рідких компонентів додати сухі, перемішати лопаткою 4-5 хвилин на середній швидкості до однорідної маси. До готового тіста додати CHUNKS Belcolade Noir/Lait Selection, перемішати 1 хвилину на маленьких обертах міксера. Кульки вагою 35-50г викласти на деко та легенько притиснути. Випікати при температурі 165◦С 14-15 хвилин.
КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
m печива = 0,032 кг
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано до кошика
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.