Приготування тіста відбувається однофазно наступним чином: До рідких компонентів додати сухі, перемішати лопаткою 4-5 хвилин на середній швидкості до однорідної маси. Кульки вагою 35-50г викласти на деко та легенько притиснути. Випікати при температурі 165°С 14-15 хвилин.
Джандуя
Шоколадно-горіхову пасту Джандуя довести до в’язкого стану у мікрохвильовій печі або на паровій бані.
КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
m печива = 0,036 кг
Печиво випекти, дістати з печі, зробити виїмки бажаного розміру. Залишити охолоджувати. Відсадити у виїмку шоколадно-горіхову пасту Джандуя. Дати стабілізуватися.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано до кошика
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.