Змішайте всі інгредієнти, крім олії, протягом 7 хвилин на високій швидкості. Додайте олію до тіста та збивайте 1 хвилину на низькій швидкості. Використовуйте скребок із діаметром 7 мм, щоб рівномірно розподілити тісто по деку розміром 40 см * 60 см.
Параметри випікання:
Рівномірно розподіліть Пурафіл Вишня на шифоновому коржі. Виріжте смужки шириною 3 см і довжиною 18 см і згорніть.
Замочіть желатин у воді, щоб приготувати масу. Змішайте яєчний жовток і цукор, доведіть молоко до кипіння, потім вилийте до суміші з яєчними жовтками, потім знову вилийте в каструлю та варіть, помішуючи, поки вона не досягне 85°C. Додайте желатинову масу та фісташковий крем Пралірекс Фісташка 100%. Збийте вершки до дуже м’яких піків і вмішайте збиті вершки в фісташковий англез.
Розтопіть та змішайте всі інгредієнти до температури 35-40°C.