Приготування відбувається однофазно – у діжі міксера з’єднати рідкі та сухі компоненти. Збивати вінчиком 1 хв. на низькій швидкості, потім 4 хв. на високій. Бісквітне тісто вилити на лист, накритий пергаментом товщиною 3-5 мм, випікати при температурі 220°С 3-5 хв. Гарячий н/ф накрити пергаментом та зняти з гарячого деко, дати вистигнути 20-30хв.
Начинка
Продукт готовий до використання.
КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
На готовий вистиглий бісквітний н/ф нанести тонким шаром начинку. Залишити на 2-3 години. Охолоджений бісквіт нарізати порційно.
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.