Класичний рулет

Інгредієнти

МЕТОД РОБОТИ

Бісквітний н/ф
Приготування відбувається однофазно – у діжі міксера з’єднати рідкі та сухі компоненти. Збивати вінчиком 1 хв. на низькій швидкості, потім 4 хв. на високій. Бісквітне тісто вилити на лист, накритий пергаментом товщиною 3-5 мм, випікати при температурі 220°С 3-5 хв. Гарячий н/ф накрити пергаментом та зняти з гарячого деко, дати вистигнути 20-30хв.

Начинка
Продукт готовий до використання.

КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
На готовий вистиглий бісквітний н/ф нанести тонким шаром начинку. Залишити на 2-3 години. Охолоджений бісквіт нарізати порційно.

Детальніше

Схожі рецептури