В форму діаметром 100*200 мм складуємо тістові заготовки розміром 3*9*19 в кількості 6 шт.
Ферментація
60-80 хв. при 35°С, 75% (Розстійка 80%)
Випікання
210-170°С , 16-17 хв., (180-165°С) парозволоження 2,3л. Час випікання 15-16хв. Режим випікання підбирається індивідуально під конструкцію печі.
Спеціальні вимоги
Натуральна закваска
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано в кошик
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.