До зважених рідких компонентів додати суміш Теграл Клара Ультра, перемішати 1 хв. на повільній швидкості потім 5-6 хвилин на середній швидкості до утворення однорідного тіста. Параметри випічки:
- подова піч: 190-200°C 25 хв. із закритою заслінкою + 5 хв. з відкритою;
- ротаційна піч: 170-180°C 20 хв. із закритою заслінкою + 5 хв. з відкритою;
- конвекційна піч: 170-180°C 20 хв. із закритою заслінкою + 5 хв. з відкритою.
Малиновий крем
Суху суміш Креміко збити разом з водою або молоком 5 хв. на середній швидкості насадкою вінчик. Додати малинову начинку Топфіл Малина, перемішати до однорідності, додати вершки Фестіпак.
Малинове конфі
Начинка готова до використання.
Покриття
Глазур розтопити до робочої температури 45-50°C. Додати соняшникову олію. Перемішати до однорідності.
КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
Готові Еклери начинити кремом та конфі, за бажанням покрити.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано в кошик
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.