Куліч святковий

Інгредієнти

Борошно пшеничне 100 кг
Easy Sdoba 10 кг
Дріжджі пресовані 7 кг
Цукор-пісок 20 кг
Aristo Cake 82% 15 кг
Вода 42 - 45 кг
Belcolade Grains 10000 Noir 10 кг
Цитрусові цукати 10 кг
Ізюм 10 кг

Робочий метод

Корисні поради


Рівень складності:  

  • Тісто готують прискоренним способом суміш Easy Sdoba вноситься з борошном при замісі.
  • Цукати і шоколадні краплі вносяться у тісто і перемішуються на 1-2 хвилини на першій швидкості. Шоколадні краплі попередньо охолоджуються (заморожуються), щоб уникнути танення їх у тісті.

Детальніше

Схожі рецепти