Змішати суміш Патіс Макарон з теплою водою та збити лопаткою 4 хв. на високій швидкості. Відсадити макарони на силіконізований пергамент. Поставити н/ф в холодну піч, випікати при t=135°C 20-25 хв. з відкритим шибером.
Банановий ганаш
Вершки Фестіпак нагріти до 80°С, вилити на шоколад Belcolade Lait Selection з ароматичною сумішшю Класік Банан. Перемішати до однорідності. Додати вершкове масло кімнатної температури. Пробити блендером. Накрити плівкою в контакт. Залишити на стабілізацію на 6-8 годин.
Начинка
Начинка готова до використання.
КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
Охолоджені макарони начинити ганашем, в центр відсадити солону карамель. Декорувати за бажанням.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано в кошик
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.