Мадлен з полуничними перлинами

ІНГРЕДІЄНТИ

МЕТОД РОБОТИ

Печиво н/ф

Приготування тіста відбувається однофазно, в рідкі компоненти вносимо сухі, перемішуємо лопаткою 2 хв. на повільній швидкості та 2 хв. на середній. Додаємо начинку Смубіс Полуниця та перемішуємо тісто до однорідності. Відсаджуємо тісто в форму на 2/3. Температура випічки 170-180˚С, 10-15 хв, в залежності від типу печі та маси н/ф.

Начинка полунична

Продукт готовий до використання. Додати в тістовий н/ф, перемішати за допомогою лопатки.

Покриття

Глазур нагріти до температури 40-45˚С. За бажанням додати жиророзчинний барвник.

Детальніше

Схожі рецепти