Масло вершкове, шоколад Belcolade Noir Selection розтопити і перемішати до однорідної консистенції. Масу охолодити до 40°С, додати цукор, яйця, ретельно перемішати та всипати борошно із сухою сумішшю Ізі Сатін Крім Кейк, змішати. За бажанням додати термостабільний чорний шоколад в краплях Grains Noir.
Форму, розміром 35*25 см заповнити на ½ і випекти при t=170°С 15-20 хв. В середині тістечко повинно бути вологе. Після випічки н/ф охолодити.
М’ятний ганаш
Желатин замочити водою на 10-15 хв.
Прогріти вершки Фестіпак разом з листям м’яти до паріння (80°С) та залишити на 15 хв. Процідити вершки, повторно підігріти та вилити на шоколад Belcolade Blanc Selection в декілька етапів, перемішати до однорідності.
Додати м’яке вершкове масло та розтоплену желатинову масу, пробити блендером.
Хрустке Шоколадне покриття
Шоколад Belcolade Blanc Selection розтопити до робочої температури (45-50°С), додати олію та пасту Pralifizz, перемішати до однорідності.
За бажанням додати зелений жиророзчинний барвник (попередньо розчинений в олії).
КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
25*35 см
На охолоджене брауні вилити м’ятний ганаш, залишити тістечко на стабілізацію до повного застигання ганашу.
Нарізати на порційні десерти, покрити шоколадом та залишити в холодильнику до повного застигання.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано до кошика
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.