Курагу і інші сухофрукти подрібнити, з'єднати всі сухі інгредієнти разом. Глюкозу і мед довести до 85 °C , після цього з'єднати з сухими інгредієнтами.
2.
Готову масу викласти в рамку, однаковою товщиною по всьому периметру.
3.
Залишити при кімнатній температурі на 20 хвилин.
4.
Нарізати на порції бажаного розміру, після чого покрити батончики шоколадом Belcolade Noir Selection.
Використання гречаного меду надає батончику вишукану нотку.
Детальніше
Схожі рецепти
Select package
Added to cart
Продукт has been added to your cart
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.