У рідкі компоненти додати сухі. Збити за допомогою лопати на низьких обертах міксера протягом 2хв. та на середніх обертах міксера 2хв. Зробити розмазку бісквіта на силікон або пергамент товщиною 4-5 мм. Розрівняти лопаткою. Випікати при t=175-180°С 8-10 хвилин.
Суфле
З вершкового масла та згущеного молока приготувати крем. У сотейник помістити воду 1, цукор пісок та агар-агар. Уварити сироп до 103°С. Паралельно з уварюванням сиропу потрібно приготувати білкову масу. У діжу міксера помістити воду 2, розчинити у ній лимонну кислоту та додати суху суміш Палома Овабланка. Збивати за допомогою вінчика спочатку на маленьких, а потім на високих обертах міксера до отримання стабільної збитої маси. У збиту білкову масу тоненькою цівочкою вливати уварений сироп (103°С) і продовжувати збивати до отримання стійкої маси. Далі внести попередньо приготовлений масляний крем і швидко перемішати до отримання однорідної маси, щоб маса не осіла.
Мандаринове желе
У сотейник зважити глазур Армоні Класік Нейтральна та воду. Довести до кипіння, помішуючи вінчиком. Додати начинку Топфіл Мандарин, довести до кипіння. Додати лимонний сік, перемішати. Розлити у форми необхідного розміру.
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.