4 хв. на низькій швидкості та 7 хв. на високій швидкості.
За 2 хв. до кінця замішування розділити тісто на 2 рівні частини та підфарбувати одну частину вугіллям, а іншу – порошком чорниці та фіолетовим харчовим барвником.
Температура тіста
26-28°C
Вистійка
15 хв.
Поділ та формування
Розділити тісто на шматочки по 80 г та попередньо сформувати з них круглі шматочки.
Вистійка
15 хв.
Фінальне формування
Викласти чорне тісто поверх фіолетового та надати йому поздовжньої форми із загостреними кінцями.
Бродіння
45 хв. при 32°C та 75% вологості
Випікання
Подова піч
Без пари
Час: 12-14 хв.
Температура випікання: 240°C
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано до кошика
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.