Однофазно змішати всі компоненти. Перемішати лопаткою 2 хв. на повільній швидкості та 2 хв. на високій. Випікати: в поді t= 190°C – верх, 180°C – низ протягом 10-15 хв.; конвектомат – 190°C протягом 8-10 хв.
Цукровий сироп
Воду та цукор помістити у сотейник, довести до кипіння. Зняти з вогню. Дати вистигнути.
Ванільний заварний крем
Воду та вершки Фестіпак об’єднати у чаші міксера, додати суху суміш Креміко. Збивати на низьких обертах міксера за допомогою віночка 2 хвилини та 2 хвилини на середніх обертах міксера.
Начинка Лікер Адвокат
Начинка готова до використання.
КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
На рамку 600*400 см. У металеву форму спершу викласти фіолетовий ванільний бісквіт, просочити сиропом (за бажанням). На фіолетовий бісквіт нанести заварний крем. Поверх заварного крему зробити тоненьку розмазку начинки Кремфіл Лікер Адвокат, накрити ванільним бісквітом, просочити цукровим сиропом (за бажанням). На ванільний просочений бісквіт нанести ванільний заварний крем, поверх заварного крему нанести тоненьку розмазку начинки Кремфіл Лікер Адвокат, накрити зеленим ванільним бісквітом. Поставити в шокер для стабілізації. Нарізати на порційні тістечка. Декорувати за бажанням.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано в кошик
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.