Приготування тіста відбувається однофазно наступним чином: в рідкі компоненти (яйця, олія, вода, цукор) внести сухі (борошно пшеничне, суміш), перемішати лопаткою 2 хвилини на повільній швидкості і 2 хвилини на середній швидкості. Готове тісто не повинно мати грудочок. Розкласти тісто по поперовим формам по 85 г.
Температура випічки 165-170°С, 25-30 хв. в залежності від типу печі.
Наповнення
Охолоджені мафіни наповнити готовою фруктовою начинкою через кондитерський мішок.
Детальніше
Схожі рецепти
Виберіть пакування
Додано до кошика
Продукт було додано до вашого кошика
Вітаємо на сайті Пуратос Україна
Ми використовуємо файли cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.