Рішення для м'якої текстури

produto para pao Ваша мета - в будь який момент запропонувати клієнтам свіжий хліб з правильною текстурою.

Наша технологія Soft'r розроблена для того щоб Ваша розфасована (упакована) випічка залишалася свіжою. Вона дозволяє зберегти зовнішній вигляд текстури виробу ідеальним з моменту виробництва і до моменту вживання продукту клієнтом. Soft'r доступна для багатоцільового застосування, в тому числі як модульний поліпшувач (Soft’r Intens). Ця технологія також використовується в лінійці Deluxe і в наших сумішах.

Чи знаєте Ви

Модульна технологія Soft’r Intens дозволяє Вам зосередити увагу на конкретних аспектах, де необхіден поліпшувач.

Споріднені Сторінки