Що означає Чиста етикетка?

Разом допомагаємо споживачам робити усвідомлений вибір їжі

"9 із 10 споживачів читають інформацію на упаковці", – Taste Tomorrow

Що означає Чиста етикетка?

Не існує чіткого визначення інгредієнтів або продуктів з Чистою етикеткою. Концепція «Чистої етикетки» обумовлена ​​бажанням споживачів отримати більшу прозорість і тим, що вони надають перевагу натуральним, знайомим і легким для розуміння інгредієнтам.

Подібно до інших мега-трендів, споживачі самі вирішують, що означає їсти «чисто». Хоча поняття «чистого» є широким, споживачі зазвичай визначають «чисте харчування» як дієту, яка надає перевагу їжі з натуральних та/або органічних інгредієнтів, без добавок, включаючи мінімальну обробку, і при цьому є екологічно чистою.

Чи потрібні добавки в харчових продуктах і як забезпечується їхня безпечність?

Добавки забезпечують безпеку оброблених харчових продуктів під час їхнього шляху від фабрик і промислових кухонь до складів і магазинів і, врешті-решт, до споживачів. Вони також використовуються для зміни сенсорних властивостей харчових продуктів, таких як смак, аромат, текстура та зовнішній вигляд. Декілька урядових організацій і регуляторних органів (напр. EFSA, FDA) регулюють, контролюють і перевіряють харчові добавки на потенційний шкідливий вплив на здоров’я людини, перш ніж вони будуть схвалені для використання.

Звернення до тренду на Чисту етикетку

Амбіція Puratos полягає в тому, щоб створювати рішення з Чистою еткиеткою без шкоди для безпеки, функціональності, смаку чи текстури. Таким чином, ми дотримуємося філософії, що наявність кожного інгредієнту має бути обґрунтованою. Тому ми підтримуємо вас на кожному кроці до Чистої етикетки у хлібопекарній, кондитерській та шоколадній продукції, скорочуючи список інгредієнтів і просуваючи продукти натурального походження, де це можливо.

Наше визначення "Чистої етикетки":

  • Продукти з Чистішою етикеткою – продукти, які не містять штучних барвників і ароматизаторів, а лише натуральні барвники та ароматизатори, і з яких видалено одну або кілька добавок, щоб відрізнятися від середньостатистичного продукту у своїй харчовій категорії.
  • Продукти з чистою етикетою – продукти, які не містять жодних штучних ароматизаторів і барвників, а також жодних добавок чи інгредієнтів, які сприймаються як штучні.

Амбіції Puratos щодо Чистої етикетки виходять за межі списку інгредієнтів. Окрім маркування, це зобов’язання надавати екологічно чисті харчові рішення з чіткою та прозорою інформацією, допомагаючи споживачам робити свідомий вибір їжі.

Наші рішення з Чистою(-тішою) етикеткою
О-тентік Дурум
Унікальний активний хлібопекарський компонент на основі пшеничної закваски. Виробляється за допомогою ферментації на чистих культурах кисломолочних бактерій і дріджджів з повним контролем параметрів на всіх етапах.
Теграл Рінго
Суха суміш для виготовлення пончиків методом прямої відсадки в олію.
Тверда Глазур Карат Коверлюкс Амбер
Універсальна тверда компаундна глазур зі смаком топленого молока і відмінною плавкістю; можна використовувати в кондитерських, хлібопекарних і шоколадних виробах.
Тортилья Бейз 4%
Спеціалізований поліпшувач для виробництва тортил'ї з пшеничного борошна методом глибокої заморозки після повної випічки.
S500 Оріджин
S500 Оріджин, універсальний поліпшувач, який гарантує великий об’єм, стійкість та свіжість тіста. S500 Оріджин підходить для всіх типів хлібобулочних виробів і процесів випічки.
Глазур Дольче Віта Ультрабіла
Універсальна тверда біла глазур з відмінним смаком; можна використовувати для покриття кондитерських виробів та випічки.
Сапоре Альчіна Темпо
Рідка деактивована пшенична закваска
Поліпшувач S500 Юніверс
Спеціалізований хлібопекарський поліпшувач для виробництва листково-дріжджових виробів за технологією заморожування до вистоювання (UFF).
Пуравіта Спешл Грейнс
Суха хлібопекарська суміш, збагачена насінням льону, соняшнику, зародками пшениці та просом, що зберігає усі переваги цільного зерна та насіння для здоров’я.
Начинка Кремфіл Лимонний Крем
Кремфіл Лимонний Крем — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів тривалого терміну зберігання (від 1 тижня).
S500 Круасан
Спеціалізований інноваційний хлібопекарський поліпшувач для покращення зовнішнього вигляду і слоїстості круасану та інших виробів з листкового тіста.
Ізі Твіст
Суха суміш для приготування начинки з карамельним смаком і ароматом для листкових та хлібобулочних виробів.
Поліпшувач Круасан 2GO
Поліпшувач для довгострокових упакованих круасанів, що покращує свіжість, м'якість і об'єм готових виробів.
Ароматична паста Класік Манго CL
Концентрована ароматична паста для додання солодкого смаку манго тісту для тортів, начинкам і глазурі із чистою етикеткою (clean label).
Поліпшувач Квік Степ Круасан Акті Плюс
Хлібопекарський поліпшувач для виробництва круасанів за технологією PFF (заморозка після 75-85% вистоювання).
Начинка Фрутфіл Журавлина D
Готова до використання термостабільна журавлинова начинка для продуктів з довготривалим терміном зберігання (до 6 місяців).
Карат Суперкем CT Кріспі Натс
Начинка зі смаком шоколаду з хрусткими вкрапленнями подрібненого фундука.
Лейпомо
Темний цукровий сироп для хлібобулочних виробів.
Поліпшувач Інтенс Фрізстабіл
Високоефективний поліпшувач для заморожених напівфабрикатів, що запобігає розтріскуванню тістової оболонки при зберіганні.
Софт'р Бан
Хлібопекарський поліпшувач для підвищення свіжості, м’якості та покращення структури м’якушки булочок для гамбургерів.
Начинка Пурафіл Вишня
Готова до використання термостабільна вишнева начинка
Belcolade Origins Noir Papua New Guinea 73% Organic Cacao-Trace
Екологічний і органічний темний шоколад єдиного походження Belcolade Origins Noir Papua New Guinea 73% Organic Cacao-Trace. Він пропонує унікальний смаковий профіль, характерний для його терруару.
Начинка Смубіси Полуниця
М’які полуничні перлини для наповненого смаку в кожному шматочку, готові до використання у ваших тортах і тістечках (в т.ч. заморожених та з довгим терміном зберігання).
Начинка Пурафіл Апельсин
Готова до використання термостабільна апельсинова начинка із вмістом фруктів.
Інтенс Стоп Молд
Модульний поліпшувач, призначений для профілактики і ефективної боротьби з пліснявінням хлібобулочних виробів.
Кімо Акті ВН
Поліпшувач для виробництва дріжджових виробів за технологією заморожування до вистоювання (UFF).
Ізі Багет
Суха суміш для виробництва класичних французьких та рустикальних багетів з автентичним ароматом.
Монтамікс
Готові до збивання вершки на рослинній основі для використання у тортах і тістечках.
Глазур Міруар Гласаж Лісові Ягоди
Готова до використання високоякісна глазур з натуральним смаком і кольором лісових ягід, призначена для покриття всієї поверхні вишуканих кондитерських виробів для ідеального блиску.
Поліпшувач Пураміл AL
Модульний коректор борошна з коротко-рваною клейковиною і клейковиною з низькою розтяжністю.
S500 LSL Пастрі
Комплексний хлібопекарський поліпшувач для листкових виробів тривалого зберігання з використанням запатентованих ферментів і емульгаторів компанії Puratos.
Моногрейн Пророщене жито
Готові до використання пророщені та ферментовані цільні зерна жита, настояні на житній заквасці, створюючи унікальний смак.
Помадка Пуратоп Фадж Шоколадна
Готова до використання якісна шоколадна помадка для ваших кондитерських виробів.
Софт'р Індастрі
Комплексний інноваційний хлібопекарський поліпшувач для продовження свіжості готових виробів.
Ізі Мафін Ванільний
Суха концентрована суміш для приготування класичних американських ванільних мафінів
Суха суміш Зерновий Декор Соняшниковий
Суха суміш для декорування хлібобулочних виробів з ядрами соняшника і гарбуза та насінням льону, що збільшує харчову цінність, покращує смак і текстуру готових виробів.
Belcolade Origins Lait Cameroon 45% Cacao-Trace
Екологічний молочний шоколад єдиного походження Belcolade Origins Lait Cameroon 45% Cacao-Trace. Він пропонує унікальний смаковий профіль, характерний для його терруару.
Ароматична паста Класік Кокос CL
Концентрована ароматична паста для додання солодкого кокосового смаку тісту для тортів, начинкам і глазурі із чистою етикеткою (clean label).
Глазур Сансет Глейз
Сансейт Глейз, глазур на рослинній основі — альтернатива яєчному змащуванню, надає вашим готовим виробам яскравого блиску та кольору відповідно до трендів.
Глазур Міруар Гласаж Біла
Готова до використання високоякісна глазу, створена для ідеального покриття всієї поверхні вишуканих кондитерських виробів.
Глазур Армоні Классік зі смаком абрикосу
Концентрована глазур зі смаком абрикосу для захисту та збереження зовнішнього вигляду свіжих фруктів. ЇЇ можна розбавити водою в залежності від бажаної в'язкості.
Топфіл Овочево-томатний мікс 52%
Готова до використання пікантна кисла томатна начинка з хрусткими маринованими овочами.
Belcolade Origins Lait Vietnam 45% Cacao-Trace
Екологічний молочний шоколад Belcolade Origins Lait Vietnam 45% Cacao-Trace. Він пропонує унікальний смаковий профіль, характерний для його теруару.
Інтенс Молд Контроль
Інтенс Молд Контроль, модульний поліпшувач, призначений для продовження терміну придатності хлібобулочних виробів.
Олікс
Рідка емульсія для змащування хлібопекарних/кондитерських форм та обладнання
Ароматична паста Класік Лимон CL
Концентрована ароматична паста для додання солодкого лимонного смаку тісту для тортів, начинкам і глазурі із чистою етикеткою (clean label).
Амбіанте Вайт
Рослинні вершки, готові до збивання, для декорування тортів і тістечок.
Peru 64
Чорний шоколад Peru 64 володіє злегка кислим смаком какао, який супроводжується букетом ароматів родзинок і сушеного інжиру.
Софт’р Вайт Бан
Спеціалізований поліпшувач для виробництва булочек для гамбургерів і хот-догів
Ізі Гречаний
Суміш на основі гречаного борошна з додаванням насіння льону та натуральної житньої закваски, призначена для створення смачних та корисних хлібобулочних виробів.
Belcolade Selection Blanc Maltitol Cacao-Trace
Екологічний бельгійський білий шоколад без цукру для ваших дієтичних шоколадних та кондитерських виробів.
Емількрем кулінарні вершки
Кулінарні вершки на рослинній основі з приємним вершковим смаком.
Інтенс Гама
Хлібопекарський поліпшувач на основі запатентованих ферментів компанії Puratos для коригування борошна з сильною клейковиною.
Ізі Мафін Ванільний Лайт
Суха концентрована суміш для приготування ванільних мафінів характерної форми і структури
Емульгатор Полігель
Емульгатор для виробництва бісквітів, рулетів, мафінів і тортів.
Начинка Кремфіл Класік Карамель D
Кремфіл Класік Карамель D — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів довготривалого терміну зберігання (до 6 місяців).
Начинка Кремфіл Класік Карамель
Кремфіл Класік Карамель — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів тривалого терміну зберігання (від 1 тижня).
Начинка Фрутфіл Вишня D
Готова до використання термостабільна вишнева начинка для продуктів з довготривалим терміном зберігання (до 6 місяців).
Темний шоколад Belcolade Selection Noir Cacao-Trace
Екологічний темний справжній бельгійський шоколад з мінімальним вмістом 55% какао, що пропонує збалансований смак із ароматом смаженого какао та фруктовими нотами.
Пралірекс Фундук 100%
100% паста з фундука для інтенсивного смаку.
Ізі Тост Класік
Суміш для виробництва класичного тостового хліба з м'якою скоринкою і дрібнопористою структурою м'якушки.
Ізі Спешл Мікс
Унікальна суха суміш для виробництва хлібу без використання дріжджів.
Пассіоната
Готові до збивання вершки на рослинній основі зі смаком, наближеним до тваринних, для використання у тортах і тістечках.
Софтгрейн Какао Нібс
Інноваційна паста на основі подрібнених какао-бобів, пшеничної закваски та бельгійського шоколаду
Топфіл Манго Спайсі 39%
Готова до використання солодко-гостра начинка з манго.
Тверда Глазур Карат Коверлюкс Вайт
Універсальна тверда біла компаундна глазур з відмінним смаком і плавкістю; можна використовувати в кондитерських, хлібопекарних і шоколадних виробах.
Софт'р Фреш
Комплексний поліпшувач для виробництва здобних і листкових виробів яскраво вираженим ванільным ароматом и смаком.
Belcolade Selection Noir Superieur Cacao-Trace
Чорний екологічний шоколад Belcolade Selection Noir Superieur Cacao-Trace. Збалансований бельгійський чорний шоколад з 60% какао. Розроблено для всіх типів кондитерських виробів і шоколаду.
Армоні Колд Нейтральна
Прозора безкольорова глазур холодного приготування, створює блискучий дзеркальний ефект на поверхні.
Начинка Фрутфіл Чорниця D
Готова до використання термостабільна чорнична начинка для продуктів з довготривалим терміном зберігання (до 6 місяців).
Суха суміш Ізі Бісквіт
Концентрована суха суміш для приготування бісквітів та рулетів, забезпечує еластичність, м'якість і оптимальний об'єм готових виробів..
Начинка Топфіл Мандарин 60%
Фруктова і свіжа на смак начинка з мандарина, яка зберігає свій природний смак і колір після випічки та/або заморожування.
Інтенс Екстендо
Модульний поліпшувач для розслаблення клейковинного каркасу, коректор борошна.
Начинка Фрутфіл Полуниця
Готова до використання термостабільна полунична начинка.
Начинка Кремфіл Шоколад-Апельсин
Кремфіл Шоколад-Апельсин — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів тривалого терміну зберігання (від 1 тижня).
Начинка Кремфіл Кленовий Cироп
Кремфіл Кленовий Cироп — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів тривалого терміну зберігання (від 1 тижня).
Сапоре Фіделіо
Рідка пастеризована концентрована закваска середньої кислотності на основі пшеничного борошна.
Патіс Макарон
Готова суміш для приготування мигдальних кондитерських виробів, зокрема, тістечок макарон.
Софт’р Голд
Преміальний хлібопекарський поліпшувач для покращення зовнішнього вигляду та надання яскравого вершково-ванільного профілю пшеничним хлібобулочним виробам.
Теграл Дарк Мойст Кейк
Суміш для виробництва темних, насичених і вологих бісквітів та тортів.
Начинка Смубіси Кава
М’які перлини зі смаком кави для наповненого смаку в кожному шматочку, готові до використання у ваших тортах і тістечках (в т.ч. заморожених та з довгим терміном зберігання).
Белколад Селекшн Амбер Какао-Трейс
Білий шоколад з насиченим смаком топленого молока і приємною ноткою соленої карамелі.
Кремічоко
Кремічоко — суха суміш для швидкого приготування заварного термостійкого шоколадного крему зі стійкою консистенцією та ніжним шоколадно-ванільнім смаком і ароматом.
Арісто Пане HF 72
Маргарин столовий 72% жирності без гідрожирів для хлібобулочних і кондитерських виробів.
Армоні Колд Біла (зі смаком абрикосу)
Біла глазур зі смаком абрикосу, готова до використання
Начинка Кремфіл Класік Ваніла
Ванільний крем — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів тривалого терміну зберігання (від 1 тижня).
Belcolade Selection M. Plant-Based Cacao-Trace
Екологічний справжній бельгійський шоколад на рослинній основі, що повторює смак звичайного молочного шоколаду, для ваших веганських шоколадних і кондитерських виробів.
Belcolade Lait Selection Cacao-Trace
Молочний шоколад з ідеальним балансом між солодким, молочним і какао смаками.
Софтгрейн Гарбуз
Готові до використання пророщене та ферментоване насіння гарбузу, заварене в пшеничній заквасці, створюючи унікальний смак.
Суха суміш Зерновий Декор Часниковий
Суха суміш для декорування хлібобулочних виробів з гранульованим часником та насінням льону і кунжуту, що збільшує харчову цінність, покращує смак і текстуру готових виробів.
М'яка Глазур Карат Декоркрем Амбер
М’яка та пластична глазур бурштинового кольору зі смаком топленого молока, що забезпечує глянсове та привабливе покриття та ідеальний чистий зріз; ідеально підходить для глазурування свіжих виробів.
Начинка Кріст-о-філ Молочна
Унікальна м'яка шоколадна начинка з надзвичайно стійкою текстурою і 50% вмістом молочного шоколаду Belcolade.
Тігріс Здоба
Комплексний хлібопекарський поліпшувач для листково-дріжджових та здобних виробів.
Софт'р Дарк
Хлібопекарський поліпшувач для підвищення свіжості, м’якості та покращення структури м’якушки житніх хлібів.
Ізі Кайзер Мікс
Суха суміш для виробництва булочок типу Кайзер
Начинка Фрутфіл Малина D
Фруктова термостабільна начинка зі смаком малини. Рішення для продуктів із довгостроковим термінном зберігання (до 6 місяців у готовому виробі).
Пророщене жито висушене
Пророщене жито висушене для додавання текстури та смаку вашому хлібу.
Тігріс Грін
Поліпшувач, призначений для борошна з короткорваною клейковиною.
Суха суміш Гречана Мікс
Суміш для виробництва хлібобулочних виробів зі смаком і ароматом обсмаженої гречки і карамелізованої цибулі.
Belcolade Blanc Selection Cacao-Trace
Добре збалансований білий шоколад з ароматом ванілі та нотами вареного молока.
Квік Степ LSL Круасан
Хлібопекарський поліпшувач для виробництва круасанів за технологією PFF (заморозка після 75-85% вистоювання).
Аріба Філо RSPO
Спеціалізований шортенінг RSPO, призначений для промислового виробництва витяжного тіста "філо" для таких виробів, як баклава, бурек, піта, баниця тощо.
М'яка Глазур Карат Декоркрем Дарк
М’яка та пластична чорна глазур, що забезпечує глянсове та привабливе покриття та ідеальний чистий зріз; ідеально підходить для глазурування свіжих виробів.
Дабл Бейк Рустік
Поліпшувач для хліба, замороженого після часткового випікання, Дабл Бейк Рустік призначений для попередження відшарування скоринки, об’єму і свіжості виробів після другої випічки.
Арісто Пане HF 82
Маргарин столовий 82% жирності без гідрожирів для хлібобулочних і кондитерських виробів.
Ізі Кукурудзяний Мікс
Універсальна суміш для виробництва кукурудзяних хлібобулочних виробів.
Ароматична паста Класік Кава CL
Концентрована ароматична паста для додання солодкого кавового смаку тісту для тортів, начинкам і глазурі із чистою етикеткою (clean label).
Начинка Смубіси Чорниця
М’які чорничні перлини для наповненого смаку в кожному шматочку, готові до використання у ваших тортах і тістечках (в т.ч. заморожених та з довгим терміном зберігання).
Дабл Бейк Колор
Поліпшувач для хліба, замороженого після часткового випікання, Дабл Бейк Колор призначений для попередження відшарування скоринки, втрати свіжості та нерівномірного забарвлення виробів.
Софт’р Преміум
Комплексний інноваційний поліпшувач, спрямований на максимальне продовження свіжості та м'якості готових пшеничних виробів.
Поліпшувач Інтенс Підпис RT
Хлібопекарський поліпшувач, призначений для покращення смаку готових пшеничних виробів.
Емількрем
Замінник вершків на рослинній основі для збивання з ванільним ароматом і гладкою текстурою. Використовуйте як основу для мусу, ганашу, баваруа або для декорування.
Начинка Кремфіл Класік Шоколад D
Готова до використання термостабільна начинка зі смаком шоколаду для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів довготривалого терміну зберігання (до 6 місяців).
Ізі Шарлот
Суха суміш для виробництва здобних та пасхальних виробів
Здобамікс
Суміш призначена для створення прискореним способом здобних виробів.
Ароматична паста Класік Вишня CL
Концентрована ароматична паста для додання солодкого вишневого смаку тісту для тортів, начинкам і глазурі із чистою етикеткою (clean label).
Армоні Колд з шоколадом
Шоколадна холодна глазур, готова до використання
Начинка Кремфіл Класік Банан D
Кремфіл Класік Банан D — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів довготривалого терміну зберігання (до 6 місяців).
Інтенс МБ Протектор
Хлібопекарський поліпшувач для профілактики і ефективної боротьби з «картопляною хворобою» і пліснявінням виробів.
Софт'р Житній
Інноваційний поліпшувач, для продовження свіжості і м`якості житніх і житньо-пшеничних хлібобулочних виробів.
Арісто Сфолья HF NN
Високоякісний маргарин (80% жирності) для преміальних круасанів та денішей з ароматом оригінального французського вершкового масла без використання гідрогенізованих жирів та зі зменшеним вмістом барвників і ароматизаторів.
Софтгрейн Жито та Гречка
Готові до використання ферментовані цільні зерна жита та гречки, заварені в житній заквасці, створюючи унікальний смак.
Софтгрейн Спельта&Чіа
Натуральна ароматна зернова закваска
Ароматична паста Класік Малина CL
Концентрована ароматична паста для додання солодкого малинового смаку тісту для тортів, начинкам і глазурі із чистою етикеткою (clean label).
Арісто Пастрі HF
Маргарин високої якості без вмісту гідрожирів для виробництва листкових виробів будь-якого типу.
Пралікрак Малина
Готова до використання хрустка начинка з неперевершеним смаком малини.
Тверда Глазур Карат Коверлюкс Мілк
Універсальна тверда молочна компаундна глазур з відмінним смаком і плавкістю; можна використовувати в кондитерських, хлібопекарних і шоколадних виробах.
Креміко
Суміш для швидкого приготування заварного крему з приємним ванільним ароматом.
Суха суміш Зерновий Декор Кукурудзяний
Суха суміш для декорування хлібобулочних виробів з кукурудзяними пластівцями, зернами пшона та насінням льону і золотого льону, що збільшує харчову цінність, покращує смак і текстуру готових виробів.
Belcolade Uganda 80
Натуральний чорний шоколад з вмістом какао 80%. Має яскраво виражений аромат гумусу і грибів, з нотками кислого і копченого какао.
Марципан Катаніа Пат Д'аманд
Натуральна мигдалева паста з вмістом 50% мигдалю, яка не розтріскується та має чудову стабільність.
Начинка Фрутфіл Малина D-5
Готова до використання термостабільна малинова (5%) начинка для продуктів з довготривалим терміном зберігання (до 6 місяців).
Джандуя 36% Cacao-Trace
Готова до використання джандуя на основі молочного шоколаду.
Начинка Кремфіл Манго-Маракуйя D
Кремфіл Манго-Маракуйя — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів довготривалого терміну зберігання (до 6 місяців).
Солод житній подрібнений
Солод житній подрібнений Puratos Malt
Начинка Кріст-о-філ Біла
Унікальна м'яка шоколадна начинка з надзвичайно стійкою текстурою і 50% вмістом білого шоколаду Belcolade.
Начинка Вівафіл Чорна Смородина
Термостабільна фруктова начинка з чорної смородини з натуральною та гладкою текстурою.
Поліпшувач Інтенс Сила
Хлібопекарський поліпшувач для підвищення толерантності тістових заготовок та збільшення об'єму готових виробів.
Жир кондитерський Пурафат 22 HF
Спеціалізований кондитерський жир без гідрогенізованих олій та жирів.
Софт’р Тост
Хлібопекарський поліпшувач для підвищення свіжості, м’якості та покращення структури м’якушки тостового хліба.
S500 Кімо Лонг Акті Плюс
Хлібопекарський поліпшувач для технології виробництва UFF (заморожування до розстоювання).
Belcolade Selection Noir Supreme Cacao-Trace
Чорний екологічний шоколад Belcolade Selection Noir Supreme Cacao-Trace. Збалансований бельгійський темний шоколад з 70,5% какао. Розроблено для всіх типів кондитерських виробів і шоколаду.
Начинка Кремфіл Класік Шоколад
Готова до використання термостабільна начинка зі смаком шоколаду для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів.
Заварка пастоподібна Сканді
Готова до використання заварка на заквасці для виробництва заварних хлібів прискореним способом
Праліне Фісташкове
Натуральне фісташкове праліне.
О-Тентік Оріджин
Активний хлібопекарський інгредієнт на основі натуральної закваски.
Начинка Кремфіл Класік Ваніла TF
Ванільний крем — готова до використання термостабільна начинка без вмісту титану для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів тривалого терміну зберігання (від 1 тижня).
Ароматична паста Класік Абрикос CL
Концентрована ароматична паста для додання солодкого абрикосового смаку тісту для тортів, начинкам і глазурі із чистою етикеткою (clean label).
Софтгрейн Пророщена Пшениця CL
Готові до використання пророщені та ферментовані цільні зерна пшениці, заварені в пшеничній заквасці, створюючи унікальний смак.
Солод житній ферментований
Солод житній ферментований Puratos Malt
Начинка Пурафіл Малина
Готова до використання термостабільна малинова начинка із вмістом фруктів.
Ізі Гречана 20
Суха суміш на основі гречаного борошна з додаванням насіння льону та натуральної житньої закваски, призначена для створення смачних та корисних хлібобулочних виробів.
Крустікреп
Хрусткі плаcтівці для декорування.
Ізі Фреш Рай
Комплексна хлібопекарська суміш для житніх та житньо-пшеничних виробів на основі натуральної житньої сухої закваски.
Суха суміш Леопард Мікс
Суха суміш для декорування хлібобулочних виробів.
Сапоре Ріголетто
Натуральна концентрована пшенична закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості пшеничних сортів хліба.
Софт`р LSL Круасан
Поліпшувач для продовження свіжості і терміну придатності запакованих круасанів і інших листково-дріжджових виробів.
Начинка Кремфіл Шоколад-Лісовий горіх
Кремфіл Шоколад-Лісовий горіх — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів тривалого терміну зберігання (від 1 тижня).
Начинка Топфіл Манго Кубики 50%
Фруктова і свіжа на смак начинка з манго, яка зберігає свій природний смак і колір після випічки та/або заморожування.
Начинка Кремфіл Класік Кокос
Кремфіл Класік Кокос — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів тривалого терміну зберігання (від 1 тижня).
Начинка Кремфіл Солона Карамель D
Кремфіл Солона Карамель D — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів довготривалого терміну зберігання (до 6 місяців).
Праліне Фундучне
Праліне на основі лісового горіху.
Закваска Сапоре Медея
Деактивована суха пшенична закваска з кислуватим присмаком для білого хліба.
Belcolade Selection Lait Caramel Cacao-Trace
Екологічний молочний шоколад Belcolade Selection Lait Caramel Cacao-Trace. Ідеально збалансований бельгійський молочний шоколад з інтенсивним карамельним смаком, виготовлений з вмістом 35% какао. Розроблений для всіх типів кондитерських виробів і шоколаду.
Арісто Прем’єр Круасан HF
Маргарин преміум-класу для листкових виробів без гідрогенізованих жирів з ярко вираженим вершковим ароматом.
Belcolade Origins Blanc Papua New Guinea 36% Organic Cacao-Trace
Екологічний білий шоколад єдиного походження Belcolade Origins Blanc Papua New Guinea 36% Organic Cacao-Trace. Він пропонує унікальний смаковий профіль, характерний для його терруару.
Ізі Віта
Суха суміш для приготування зернових хлібобулочних виробів, містить насіння льону, соняшника та кунжуту, багато клітковини, білок та амінокислоти. Крім того, в склад суміші входить натуральна пшенична закваска Sapore.
Пуравіта Олімп
Темна зернова збалансована суміш, призначена для виробництва хлібобулочних виробів з ніжною м`якушкою, які мають високу поживну цінність, насичений зерновий смак та солодовий аромат.
Тігріс ХДР
Хлібопекарський поліпшувач для інтенсивного збільшення об'єму та подовження свіжості і м'якості готових виробів.
Заварка пастоподібна Альпін
Пастоподібна пшенична заварка для приготування хлібобулочних виробів з вологою м'якушкою.
Ізі Гречаний Лайт
Суха суміш на основі гречаного борошна з додаванням насіння льону та натуральної житньої закваски.
Начинка Вівафіл Маракуйя 20
Термостабільна фруктова начинка з маракуї з натуральною текстурою.
Чорний шоколад в краплях Belcolade Selection Noir K10 Cacao-Trace
Екологічні стійкі до випікання краплі справжнього бельгійського темного шоколаду для різноманітних застосувань, включаючи кекси та тістечка.
Глазур Міруар Гласаж Шоколад Нуар
Готова до використання високоякісна глазур із вмістом 21% справжнього бельгійського чорного шоколаду, призначена для ідеального покриття всієї поверхні вишуканих кондитерських виробі, таких як мусові торти та сферичні десерти.
Борошно з пророщеного жита
Борошно з пророщеного жита для додавання смаку вашому хлібу та збільшення вмісту клітковини.
Ecuador 71
Головна характеристика темного шоколаду Еквадор - високий вміст какао (71%), шоколад має тонкий аромат квітів з відтінком родзинок, кислого і копченого какао та завершальним акцентом гумусу.
Начинка Фрутфіл Лимон
Фруктова термостабільна начинка зі смаком лимону. Готова до використання і може бути використанна у будь-яких хлібобулочних та кондитерських виробах.
Борошно з пророщеної пшениці
Борошно з пророщеної пшениці для додавання смаку вашому хлібу та збільшення вмісту клітковини.
Спрейлікс
Рідка емульсія в спреї для змащування хлібопекарних/кондитерських форм та обладнання.
Віппак
Вершки на рослинній основі для збивання з нейтральним смаком і кремовою текстурою, чудовою стабільністю і збільшенням об'єму; використовуйте як основу або змішуйте з начинками чи декорами.
Ізі Акті Спонж Грін Велвет
Висококонцентрована суха суміш для виготовлення спонжевих бісквітів, тортів, мафінів зеленого кольору.
Ізі Козонак Пураслім
Суміш для виробництва високорецептурних здобних великодніх виробів з використанням інноваційної технології Пуратос - Пураслім (Puraslim).
Суха суміш Зерновий Декор Вівсяний
Суха суміш для декорування хлібобулочних виробів з вівсяними пластівцями, ядрами соняшника та насінням льону і кунжуту, що збільшує харчову цінність, покращує смак і текстуру готових виробів.
Ізі Тост
Суміш для виробництва тостового хліба, булочок для гамбургерів і хот-догів. Надає готовим виробам м`яку скоринку і дрібнопористу м`якушку.
Арісто Сфолья HF
Високоякісний маргарин (80% жирності) для преміальних круасанів та денішей з ароматом оригінального французського вершкового масла без використання гідрогенізованих жирів.
Пророщений овес
Пророщений овес для додавання текстури та смаку вашому хлібу.
Ізі Спайсі Кейк
Суха суміш для виробництва кондитерських виробів з ароматом пряностей та спецій "спекулос". Суміш містить 7 спецій: корицю, гвоздику, перець душистий, кардамон, імбир, мускатний горіх, аніс.
Пророщене жито в сиропі
Готове до використання пророщене жито в сиропі для будь-яких хлібобулочних виробів.
Поліпшувач Софт’р FBF Рол
Поліпшувач для булочок для французького хот-догу, що виготовляються за технологією Double bake.
Начинка Смубіси Лимон
М’які лимонні перлини для наповненого смаку в кожному шматочку, готові до використання у ваших тортах і тістечках (в т.ч. заморожених та з довгим терміном зберігання).
Ароматична паста Класік Карамель CL
Концентрована ароматична паста для додання солодкого карамельного смаку тісту для тортів, начинкам і глазурі із чистою етикеткою (clean label).
Начинка Фрутфіл Апельсин D 5-70
Фруктова термостабільна начинка зі смаком апельсину. Рішення для продуктів із довгостроковим термінном зберігання (до 6 місяців у готовому виробі).
Belcolade Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace
Екологічний темний шоколад Belcolade єдиного походження Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace.
Начинка Пурафіл Полуниця
Готова до використання термостабільна полунична начинка
Пралірекс Фісташка
100% фісташкова паста для інтенсивного смаку.
Армоні Колд з ароматом карамелі
Глазур холодного приготування з відтінком, ароматом і чарівним смаком карамелі.
Поліпшувач Інтенс Сенс Ріголетто
Хлібопекарський поліпшувач, призначений для покращення смаку готових виробів, з ароматом вершкового масла і легкими пивними нотками.
Поліпшувач Ягуар
Інноваційний поліпшувач для посилення стресостійкості тістових заготовок, збільшення об’єму, подовження м’якості та свіжості упакованих виробів.
Начинка Кремфіл Класік Банан TF
термостабільна кремова начинка без вмісту діоксиду титану для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів.
Пуравіта Морквяна
Суха суміш для виробництва зернових хлібобулочних виробів з насінням льону, соняшнику та сушеною морквою.
Ізі Донат
Суха суміш для виготовлення дріжджових донатів на основі запатентованих ферментів та емульгаторів Puratos.
Солод житній діастатичний
Солод житній діастатичний Puratos Malt
Інтенс Екстенс
Модульний поліпшувач спрямований на коригування реології тіста з сильною клейковиною та клейковиною, що коротко рветься.
Суха суміш Ізі Світ Бред
Суміш для створення здобних виробів прискореним способом
Ізі Стар Кейк
Суха кондитерска суміш для легкого приготування кексів з виразним шоколадним смаком.
Аріба Софт
Універсальний кондитерський шортенінг жирністю 99,8 % на основі високоякісних рослинних олій для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів виробів.
Закваска Сапоре Саломе
Темна житня закваска з солодом, яка поєднує солодкість солодового сиропу з пікантністю закваски, що додає солодкості хлібу.
Ароматична паста Класік Апельсин CL
Концентрована ароматична паста для додання солодкого апельсинового смаку тісту для тортів, начинкам і глазурі із чистою етикеткою (clean label).
Гель-емульгатор Пронто
Емульгатор (аератор) для виробництва бісквітів, рулетів, мафінів, тортів та морозива.
Поліпшувач Кімо Акті Плюс
Спеціалізований комплексний поліпшувач для виробництва дріжджових виробів за технологією заморожування до вистоювання (UFF).
Помадка Пуратоп Фадж Біла без TiO2
Готова до використання якісна біла помадка без діоксиду титану для ваших кондитерських виробів.
Cофт’р Мелтінг
Хлібопекарський поліпшувач для підвищення м’якості, вологості та пружності ваших виробів, мінімізації відходів і створення відчуття танення в здобі.
Belcolade Malt Lait
Натуральний бельгійський молочний шоколад дієтичного спрямування. Не містить цукру.
Палома Овабланка
Суха концентрована суміш для приготування меренги та білкових напівфабрикатів
Бі Фрі Екстра
Рослинна олія, розроблена спеціально для використання в якості фритюру для смаження широкого ассортименту кулінарних продуктів.
Начинка Пурафіл Абрикос
Готова до використання термостабільна абрикосова начинка
Глазур Армоні Класік Нейтральна
Концентрована глазур із нейтральним смаком для захисту та збереження зовнішнього вигляду свіжих фруктів. ЇЇ можна розбавити водою в залежності від бажаної в'язкості.
Belcolade Origins Noir Costa Rica 64%
Темний шоколад єдиного походження Belcolade Origins Noir Costa Rica 64%. Він пропонує унікальний смаковий профіль, характерний для його терруару.
Поліпшувач Тігріс Блу
Хлібопекарський поліпшувач для підвищення толерантності тістових заготовок та збільшення об'єму готових виробів об'єму і м’якості та подовження свіжості готових виробів.
Заварна паста солодова житня
Готова до використання заварна паста на заквасці, що дозволяє виробляти заварні хліби прискореним способом.
S500 Бейз
Комплексний поліпшувач для хлібобулочних виробів з пшеничного борошна або суміші пшеничного і житнього борошна (не більше 30%).
Глазур Дольче Віта Чорна
Універсальна тверда чорна глазур з вмістом 15% какао і відмінним шоколадним смаком; можна використовувати для покриття кондитерських виробів та випічки.
Ізі Житній Мікс
Універсальна суміш для виробництва житніх та житньо-пшеничних виробів як традиційних, так і сучасних крафтових.
Пралікрак Солона Карамель
Готова до вживання хрустка начинка з праліне, карамеллю з Ізіньї та морською сіллю Ґеранд.
Начинка Пурафіл Манго-Маракуя
Готова до використання термостабільна начинка зі смаком манго та маракуї із вмістом фруктів.
Аріба Філо
Спеціалізований шортенінг, призначений для промислового виробництва витяжного тіста "філо" для таких виробів, як баклава, бурек, піта, баниця тощо.
Тверда Глазур Карат Коверлюкс Дарк
Універсальна тверда чорна компаундна глазур з відмінним смаком і плавкістю; можна використовувати в кондитерських, хлібопекарних і шоколадних виробах.
Начинка Топфіл Ананас Кубики 60%
Фруктова і свіжа на смак начинка з ананасу, яка зберігає свій природний смак і колір після випічки та/або заморожування.
Начинка Кремфіл Лікер Адвокат
Кремфіл Лікер Адвокат — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів тривалого терміну зберігання (від 1 тижня).
Belcolade Malt Noir
Натуральний бельгійський чорний шоколад дієтичного спрямування. не містить цукру.
Начинка Фрутфіл Полуниця D
Готова до використання термостабільна полунична начинка для продуктів з довготривалим терміном зберігання (до 6 місяців).
О-тентік Медітеранео
Активний хлібопекарний інгредієнт для виробів з м’якою скоринкою та плоских хлібів
Солод житній темний
Солод житній темний Puratos Malt
Ізі Мафін Темний
Суха кондитерська суміш для приготування мафінів, кексів, пирогів, печива з насиченим смаком темного шоколаду, що забезпечує стабільну якість готових виробів.
Амбіанте шоколад
Рослинні вершки з шоколадним смаком, готові до збивання
Фестіпак
Вершки на рослинній основі без цукру для приготування десертів та соусів.
CPT стабіл
Суміш для заварного крему гарячого приготування з насиченим молочним смаком та ванільним ароматом.
Теграл Шифон Кейк
Суміш для легких, повітряних і вологих бісквітів.
Начинка Делі Вершковий Сир
Наше зручне та надійне рішення забезпечує автентичний смак чизкейка з гарантованими результатами без необхідності у випіканні або водяних банях.
Пуравіта Гречана Лайт
Суміш для виробництва різноманітних видів хлібобулочних виробів, з автентичним смаком і ароматом обсмаженої гречки і карамелізованої цибулі.
Начинка Фрутфіл Калина
Готова до використання термостабільна калинова начинка.
Начинка Смубіси Карамель
М’які перлини зі смаком карамелі для наповненого смаку в кожному шматочку, готові до використання у ваших тортах і тістечках (в т.ч. заморожених та з довгим терміном зберігання).
Ізі Сатін Крім Кейк
Універсальна суміш для приготування мафінів, масляних бісквітних коржів, бельгійських вафель, млинців.
Пуравіта Гречана
Суміш для виробництва хлібобулочних виробів зі смаком і ароматом обсмаженої гречки і карамелізованої цибулі.
Сапоре Отелло
Натуральна концентрована житня закваска у вигляді порошку, яка використовується для поліпшення аромату та якості хлібобулочних виробів.
Штрейзельна крихта
Штрейзельна крихта для декорування відкритих пирогів, здобних булочок, десертів.
Начинка Фрутфіл Абрикос D 1Y
Готова до використання термостабільна абрикосова начинка для продуктів з довготривалим терміном зберігання (до 1 року).
Тігріс Голд
Рекомендовано для хлібобулочних виробів з пшеничного борошна або суміші пшеничного і житнього борошна (не більше 30%), листкових і здобних виробів.
Поліпшувач Інтенс Сенс Отелло
Хлібопекарський поліпшувач, призначений для покращення смаку готових виробів, з ароматом традиційної датської закваски.
Топфіл Кімчі 60%
Готова до використання кисло-гостра начинка з капусти.
Теграл Супер Кейк Чоко
Суха суміш для виробництва тортів і бісквітних коржів шоколадного профілю.
Пророщене жито
Пророщене жито для додавання текстури та смаку вашому хлібу.
Начинка Фрутфіл Апельсин D
Фруктова термостабільна начинка зі смаком апельсину. Рішення для продуктів із довгостроковим термінном зберігання (до 6 місяців у готовому виробі).
Поліпшувач Інтенс Свіжість
Хлібопекарський поліпшувач для збільшення м’якості та подовження свіжості випечених виробів з пшеничного борошна.
Теграл Мочі Бред
Суха концентрована суміш для приготування напівфабрикату мочі.
Суха Суміш Ізі Здоба NCF
Комплексна суміш без барвників для виробництва здобних виробів прискореним способом з продовженим терміном зберігання.
М'яка Глазур Карат Декоркрем Вайт
М’яка та гнучка біла глазур, що забезпечує глянсове та привабливе покриття та ідеальний чистий зріз; ідеально підходить для глазурування свіжих виробів
Суха суміш вологостійка «Цукровий сніг» RSPO SG
Суха вологостійка суміш для декорування свіжої та замороженої випічки.
Ізі Мафін Шоколадний
Суха концентрована суміш для приготування класичних американських шоколадних мафінів
Кремілайт
Суха суміш для приготування заварного крему холодним способом з ароматом вершків та ванілі.
Теграл Клара Ультра
Суміш для виробів з заварного тіста
Начинка Кремфіл Класік Ваніла D
Ванільний крем — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів довготривалого терміну зберігання (до 6 місяців).
Ізі Здоба
Суміш призначена для створення прискореним способом здобних виробів.
Пурафікс
Суха суміш для приготування натуральних фруктових і молочних начинок.
Пуравіта Голд
Cуха суміш для виробництва зернових хлібобулочних виробів з приємним пряним ароматом, насиченим смаком та гарним об’ємом
Начинка Кремфіл Апельсиновий Крем
Кремфіл Апельсиновий Крем — готова до використання термостабільна начинка для всіх ваших хлібобулочних і кондитерських виробів з терміном зберігання в декілька тижнів.
Belcolade Origins Lait Papua New Guinea 39% Organic Cacao-Trace
Екологічний і органічний молочний шоколад єдиного походження Belcolade Origins Lait Papua New Guinea 39% Organic Cacao-Trace. Він пропонує унікальний смаковий профіль, характерний для його терруару.
Алоха Пастрі HF
Високоякісний маргарин для листкових виробів зі зниженим вмістом жиру і без гідрожирів.
Суміш для тостового хліба
Суміш для створення бездоганного тостового хліба.
Пуразаур жито
Підкислена рідка житня закваска, що подовжує свіжість вашого хліба.
Акті-Фреш PO 14
Зберігайте свіжість своїх тортів і печива та вдосконалюйте текстуру з першого дня протягом усього терміну придатності завдяки нашому поліпшувачу для тортів на основі ферментів.
Інтенс Супер Слайс
Модульний поліпшувач, який дозволяє нарізати теплий хліб без деформації (при температурі м'якуша нижче 50 °C).
Начинка Топфіл Малина 60%
Фруктова і свіжа на смак начинка з малини, яка зберігає свій природний смак і колір після випічки та/або заморожування.
Belcolade Origins Lait Venezuela 43%
Молочний шоколад єдиного походження Belcolade Origins Lait Venezuela 43%. Він пропонує унікальний смаковий профіль, характерний для його теруару.
Інтенс Пураслім
Інтенс Пураслім — це поліпшувач на основі ферментів, що зменшує до 75% насичених жирів і калорій у м’яких та здобних хлібах.
Топфіл Томати з травами 55%
Готова до використання кисло-солодка томатна начинка з чудовими ароматами помідорів, смаженого червоного перцю та трав.
Софтгрейн Золоті Зерна
Готова до використання суміш цільних зерен та насіння (овес, пшоно, соняшник, льон, чіа), заварених в пшеничній заквасці.
Міметик Ламінейшн Прем`єр 20%
Бленд натурального вершкового масла та жиру нового покоління Mimetic
Ароматична паста Класік Банан CL
Концентрована ароматична паста для додання солодкого бананового смаку тісту для тортів, начинкам і глазурі із чистою етикеткою (clean label).
Ізі Спонж Перпл Велвет
Висококонцентрована суха суміш для виготовлення спонжевих бісквітів, тортів, мафінів фіолетового кольору.
Ізі Картопляний Мікс
Суха суміш для виробництва хлібобулочних виробів з картопляними пластівцями, сухою карамелізованою цибулею та ароматом натуральної пшеничної закваски
Belcolade Selection W. Plant-Based Cacao-Trace
Екологічний білий шоколад на рослинній основі для ваших веганських шоколадних і кондитерських виробів.
Солод ячмінний карамельний
Солод ячмінний карамельний, виготовлений з пивного ячменю.
Начинка Фрутфіл Вишня D-5
Готова до використання термостабільна вишнева (5%) начинка для продуктів з довготривалим терміном зберігання (до 6 місяців).
Інтенс Глютен
Модульний поліпшувач, рекомендується застосовувати як замінник пшеничної клійковини.
Теграл Панетон
100% суміш для приготування роскішних святкових виробів за традиціями італійського хлібопечення
Начинка Топфіл Яблуко-Кориця 60%
Фруктова і свіжа на смак яблучна начинка, яка зберігає свій природний смак і колір після випічки та/або заморожування.
Ароматична паста Класік Полуниця CL
Концентрована ароматична паста для додання солодкого полуничного смаку тісту для тортів, начинкам і глазурі із чистою етикеткою (clean label).
Какао-масло Belcolade Cacao-Trace
Це чисте віджате какао-масло у зручних маленьких дропсах. Ідеально підходить для розпилення, темперування та приготування. Розумне дозування, розумне використання та екологічність.
Софтгрейн Пророщене Жито
Готові до використання пророщені та ферментовані цільні зерна жита, заварені в житній заквасці, створюючи унікальний солодкий смак.
Belcolade Origins Lait Costa Rica 38%
Молочний шоколад єдиного походження Belcolade Origins Lait Costa Rica 38%. Він пропонує унікальний смаковий профіль, характерний для його терруару.
Belcolade Origins Noir Vietnam 73% Cacao-Trace
Екологічний і етичний темний шоколад Belcolade єдиного походження Origins Noir Vietnam 73% Cacao-Trace.
Рецептури з Чистою етикеткою
Споживацькі інсайти

Споживацькі інсайти

За даними дослідження споживачів Taste Tomorrow’s, 71% споживачів купував би більше в пекарнях, що використовують лише натуральні інгредієнти. З 2022 року ця кількість значно зросла.[1]

Що стосується упакованих товарів, то 9 з 10 споживачів читають інформацію на упаковці:

  • 50% дивляться на список інгредієнтів,
  • 28% перевіряють джерело/походження продукту чи інгредієнта,
  • 27% перевіряють наявність добавок, таких як консерванти, штучні ароматизатори та барвники.

 

Need a balanced approach to nutrition?

Пов’язані статті
7 порад, щоб підняти продажі вашої випічки на хвилі здоров’я і добробуту
Споживачі у всьому світі стають більш обізнаними щодо питань здоров’я, пекарі мають дивовижну можливість використати цю тенденцію. Для початку, ось 7 порад, які допоможуть вам прокотитися на хвилі здоров’я та добробуту та збільшити продажі своєї пекарні.

Продукти на рослинній основі

Відкрийте для себе рослинні рішення Puratos для здоровішої та екологічної випічки. Відчуйте смак, текстуру та поживність за допомогою наших інноваційних продуктів