ЯК ЗАМІННИКИ ЯЄЦЬ ЗМІНЮЮТЬ ГРУ ДЛЯ ПРОМИСЛОВИХ ВИРОБНИКІВ ХАРЧУВАННЯ

23 трав. 2024

Незалежно від того, пекар ви чи промисловий виробник, ви точно знаєте, що зовнішній вигляд ваших готових виробів є надважливим. Споживачі в першу чергу звертають увагу на зовнішній вигляд товару. З нашого дослідження споживачів Taste Tomorrow ми знаємо, що глянсовий блиск продукту покращує сприйняття свіжості та смаку для споживачів, суттєво впливаючи на ймовірність покупки.

Один із способів досягти такого ідеального результату – це яєчне змащення. Яєчна глазур наноситься на поверхню тіста перед випіканням, надаючи йому глянсового золотисто-коричневого відтінку та пластівчастої, хрусткої текстури. Однак рішення для глазурування на основі яєць пов’язані з рядом проблем, таких як питання гігієни (через поводження з сирими яйцями), надмірне підрум’янювання та алергія.

У цій статті ми досліджуємо переваги використання замінників яєчного змащення, таких як наш Puratos Sunset Glaze, для досягнення того самого бажаного результату, але з меншими ризиками.  

Переваги використання замінника яєчного змащення Sunset Glaze  

Ця веганська яєчна глазур — це більше, ніж високоякісний рослинний замінник яйця. Крім того, що дозволяє виробникам створювати продукти з блискучим глянцевим блиском, він пропонує низку додаткових переваг, які допомагають вам виготовляти товари кращої якості, які зберігаються довше завдяки більш зручному та безпечному процесу виробництва.

1. Зручність

Однією з найбільших переваг використання альтернативи для яєчного змащення, такої як Sunset Glaze, є значне покращення зручності під час виробничих процесів.

Sunset Glaze є готовою до використання, тож приготування не потрібно. А відсутність яєць у суміші робить робоче середовище набагато чистішим, а також полегшує очищення обладнання.

Що стосується зберігання, замінники яєць показують себе якнайкраще. Sunset Glaze має термін придатності 9 місяців і зберігається при температурі навколишнього середовища без необхідності охолодження.

Одним із основних факторів, що впливає на прибутки багатьох виробників, є нестабільність цін на яйця залежно від часу. Використовуючи замінники яєць, ми можемо забезпечити стабільну ціну та доступність протягом усього року, усуваючи непотрібне навантаження на виробничий процес.

Для потреб індустріальних виробників доступне промислове пакування у вигляді контейнерів об’ємом до 1000 літрів.

2. Універсальність

Sunset Glaze є в усіх сенсах універсальною альтернативою яєчному змащенню. Він не тільки ідеально працює з усім промисловим обладнанням і процесами випічки, але також може використовуватися для будь-яких задач.

Незалежно від того, використовуєте ви обертовий диск, розпилювальну насадку чи валкову систему, Sunset Glaze має перевірену ідеальну ефективність і може бути нанесений до або після випічки на свіжі або заморожені продукти.

Оскільки Sunset Glaze не має смаку, це ідеальна альтернатива яєчній глазурі для хліба як у солодкому, так і в солоному вигляді. Незалежно від того, чи ви готуєте булочки для гамбургерів, бріоші, здобу, м’який хліб або тістечка, вона забезпечить ідеальний глянцевий блиск, який ви шукаєте. Ви також можете розбавити Sunset Glaze, щоб адаптувати блиск і колір відповідно до ваших потреб, а також зменшити вартість використання.

3. Продуктивність

Деякі виробники можуть вагатися щодо використання альтернативи для яєчного змащення, сумніваючись у тому, чи можливо отримати таку ж високоякісну обробку без клопоту з використанням яєць - ми тут, щоб сказати, що ви можете. Ми виявили, що наша глазур Sunset Glaze насправді покращує блиск після випікання, пропонуючи однорідний блиск і золотистий колір без потреби в яйцях.

Більше того, використання Sunset Glaze робить ваш кінцевий продукт нелипким, тобто його можна загортати в контактну упаковку, що значно покращує кінцевий продукт для великих виробників.

4. Гігієнічність і безпека

Видалення яєць із рівняння є величезним бонусом для гігієни та харчової безпеки виробництва хлібобулочних виробів. Це не тільки означає відсутність шансів перехресного зараження алергенами для споживачів, але також зменшує ризик бактеріального зараження.

Без використання яєць обладнання та загальне робоче середовище стає набагато більш гігієнічними та значно покращуються умови для персоналу, оскільки в процесі виробництва немає неприємного запаху при використанні Sunset Glaze на відміну від використання яєць.

Спробуйте Sunset Glaze сьогодні

Якщо ви зацікавлені в тому, щоб отримати всі переваги майстерного глазурування ваших продуктів без використання яєць, зв’яжіться з нами сьогодні.

Ми можемо допомогти вам створити ідеальний глазурований фініш Sunset Glaze для будь-якої вашої випічки.

Зв'яжіться з нами тут, щоб розпочати.