Підсумки 2018. Служба технологічної підтримки компанії Puratos в Україні.

Служба технологічної підтримки компанії Puratos в Україні

6 лип. 2018

Центри підтримки споживачів

Щоб надавати своєчасну якісну підтримку нашим партнерам, а також допомагати розробляти їм нові інноваційні продукти відповідно до тенденцій хлібопекарського, кондитерського та шоколадного ринків, у компанії Puratos Ukraine існує служба технологічної підтримки, яка всі свої професійні зусилля спрямовує на розвиток бізнесу клієнтів.

Служба технологічної підтримки — це згуртований колектив досвідчених експертів-технологів вищого класу, які володіють усіма технологічними рішеннями і можливостями, необхідними для того, щоб розв’язати найскладніші завдання наших партнерів і втілити в життя їхні найсміливіші ідеї. Заручившись підтримкою клубу технологів з інновацій компанії Puratos в Бельгії, вони створюють актуальні можливості розвитку, консультують і навчають, допомагають нашим клієнтам виготовляти унікальні продукти і відкривати нові напрямки діяльності. Десять років службою технологічної підтримки керує Ірина Онищенко, член міжнародної гільдії експертів в заквасках і O-tentic, глибокі знання теорії і практики у хлібопекарській і кондитерській галузях, забезпечують успішні запуски нових та унікальних продуктів.

Для служби технологічної підтримки найважливішою подією 2017 року стало відкриття в Києві Інноваційного центру Puratos.

Інноваційний центр став центром інформаційної і практичної підтримки наших партнерів, місцем для комунікацій і обміну досвідом, майданчиком для вивчення нових технологій і створення нових креативних рішень і можливостей розширення асортименту продукції, що випускається.

Тепер нашим партнерам, що бажають організувати практичну зустріч, майстер-клас або навчальний семінар від служби технологічної підтримки в Інноваційному центрі Puratos, потрібно просто звернутися до свого регіонального менеджера і розмістити заявку, яка буде направлена в компанію Puratos, після чого вам зателефонують і узгодять деталі зустрічі (майстер-класу, семінару).

Служба технологічної підтримки компанії Puratos завжди рада ділитися з вами свіжими інноваційними ідеями і чекає на вас для створення смачних і корисних нових виробів!

Двері Інноваційного центру завжди відкриті для вас!